Трети ден Хеликоптер разкрива нивите с канабис в Пиринско! Има ли ОПГ за отглеждане и разпространение на наркообразуващи култури край Петрич

15 Август 2018 | 09:57
8 коментара
Криминално

Трети ден Хеликоптер разкрива нивите с канабис край Петрич!

Има ли Организирана престъпна група за отглеждане и разпространение на наркообразуващи култури в най-южния град на България? На този въпрос медия Pirinsko.com ще отговори с документален филм за меката на дрогата - Петрич.  

Според източник на Pirinsko.com хеликоптерът бил оборудван със специална техника, която засича нивите с канабис и маркира местонахождението им. Също така нивите се намирали в труднопроходим район, който се охранявал от ченгета, ловджии, пастири на животни и кметове на населените места.

С цел противодействие на отглеждането и разпространението на наркообразуващи култури на територията на област Благоевград в граничната зона по българо-македонската и българо-гръцката граница са проведени няколко специализирани полицейски операции.

В тях наред със силите и средствата на Главна дирекция „Гранична полиция“, Главна дирекция „Криминална полиция“ и ОДМВР Благоевград, като на съвместните наземни екипи е оказана съществена помощ от Специализирания отряд за въздушно наблюдение към ГДГП.

В хода на проведените действия, с помощта на летателната техника са открити нивите на ОПГ, в гористи местности в землищата на селата Драгуш, Иваново, Баскалци, Яворница, Първомай и Крънджилица са открити ниви, засадени с канабис.

Паралелно с това продължават и операциите, които се провеждат по сухоземната граница.

Повече информация във връзка с предприетите полицейски действия ще предостави днес главен комисар Светлан Кичиков - директор на ГДГП. 

Очаквайте подробности! 

Добавени коментари

соси публикува:
16 Август 2018 | 10:59
Хаджиев прати хеликоптера малко по пирина малко над горно спанчово та да видиш твойте подчинени от санданската полиция какви плантации са посеяли.
Киро публикува:
15 Август 2018 | 18:46
Танушев командва парада кой не плаща жътва
Петрич публикува:
15 Август 2018 | 14:40
Какъв кмет какъв Росен всички са под шапката на Иво Масата кой не плаща е вътре
Чапаев публикува:
15 Август 2018 | 11:50
Нека да минет и над Ракитна, Мечкул, Брежани , Полето и другите села .
Uf Flow публикува:
15 Август 2018 | 11:34
Защо харчи те пари за хеликоптери дайте ги на бабите. канабиса е на полицията. Прах в очите на балъците
112 публикува:
15 Август 2018 | 10:58
koi e rosen rusiq
милиционерът стана полицай публикува:
15 Август 2018 | 10:54
всичко е един цирк . докато костов командва полицията в благоевградско . акцията става след като мафията си прибра реколтата . сега се прави пиар на гранична полиция в лицето на антон георгиев за да може по лесно да го сложат за началник на полицията в петрич. разпоредено е на началника на полицията в благоевградско никифор хаджиев да намери начин да разкара двамата първи на районното в петрич а за стола му гладат панталоните граничния антон георгиев и паскалев от санданската полиция. но не само гладене на панталона на костов требе и пълнене
СТАВА ИНТЕРЕСНО публикува:
15 Август 2018 | 10:26
ПОПИТАЙТ КМЕТА НА ПЪРВОМАЙ ДАЛИ ПОЗНАВА РОСЕН РУСИЯ И ТОНИ ГЕОРГИЕВ ОТ ГРАНИЧНА

Добавете Вашия коментар

TOP