Треньорката на „Чо Елит" Разлог Асения Пулина защити ІІІ дан по Таекуон-до

30 юли 2020 | 10:08
0 коментара
Треньорката на „Чо Елит" Разлог Асения Пулина защити ІІІ дан по Таекуон-до

Треньорката на „Чо Елит“ /Рз/ Асения Пулина изкачи още едно от майсторските стъпала в йерархията на таекуон-до /версия WTF/. На проведения изпит в клубната зала в Разлог тя защити ІІІ дан и вече ще носи черен колан с три жълти нашивки. На теста, който беше само за кандидати за черни пояси, се явиха общо петима представители на „Чо Елит“.

Освен А. Пулина, която бе и част от комисията за по-ниските данове, уменията си демонстрираха Добриана Коцакова (11 г.), Христо Карамфилов (14 г.) и Иван Балакчиев (13 г.), а показаното бе достатъчно, за да вземат І дан. Петър Коцаков (14 г.) се пребори за ІІ дан и получи чек, който го освобождава от членски внос към клуба до 2022 г.
Изпита ръководеше втората в своеобразната градация сред всички възпитаници от школата на „Чо Елит“ – Мария Марчева (ІV дан). Ценна помощ по доскоро нетрадиционен начин оказа клубният президент Славчо Рачев (VІ дан), който беше включен онлайн от САЩ и водеше една от най-важните дисциплини – спаринга. Ден по-късно 25 таекуондисти на разложкия тим направиха демонстративно шоу и чупиха дъски пред погледа на колоездачите от международното състезание „По пътя на римляните“. Най-малкият участник в програмата около събитието сред всички спортисти (футбол, таекуон-до, волейбол и колоездене) бе 4-годишният Константин Райгъл, който успя да счупи дървена дъска от първия си опит.

ИВАН ДЕЛЧЕВ


Добавете Вашия коментар!