Травестит преби жестоко младо момиче от разложкото село Баня

17 октомври 2020 | 08:18
1 коментара
Травестит преби жестоко младо момиче от разложкото село Баня

23-годишната Силвия Лулеова от разложкото село Баня, която работи като крупие в казино в София, е пребита жестоко. Инцидентът е станал вчера в столичния квартал „Борово”, където младото момиче било на гости при свой приятел. Малко преди 23:00 часа Силвия си тръгнала, но пред входа на жилището била нападната от травестит, който я пребил до припадък и отмъкнал дамската й чанта. Писъците на момичето били чути от съседи, които се притекли на помощ и нападателят избягал. Обляна в кръв и почти в несвяст, Силвия е закарана в „Пирогов”, където й е оказана лекарска помощ. Тя  е със счупен нос, избити зъби и отоци по лицето.

В телефонен разговор с репортер на „Струма” девойката разказа за жестокото нападение: „Бях си  тръгнала от моя познат, когато ме нападнаха. Не очаквах подобно нещо. Дръпна ми чантата и започна да ми нанася юмручни удари, аз паднах на земята, а той продължи да ме удря. Беше напълно озверял и крещеше: „Ще те убия, ще те убия…“. Не знам кой е този човек, никога не съм го виждала. Беше някакъв травестит. Моят познат също не го познава. Не знам каква е причината да ме нападне, но можеше и да ме убие. Може да ме е нападнал заради чантата, защото я няма. Вътре имах и лични документи – лична карта, шофьорска книжка. Надявам се полицията да го залови и да си получи заслуженото, защото този човек е опасен“, разказа Силвия, която в днешния ден все още не се беше отърсила от шока.

Тя не изключва и вероятността травеститът да е имал симпатии към момчето и да я е нападнал заради ревност, когато е видял, че излиза от дома на приятеля си. 

Какъвто и да е мотивът, Силвия е категорична, че ще търси правата си в съда и вече е депозирала жалба в полицията, а извършителят се издирва. Тя вече има издадено медицинско свидетелство от съдебен лекар. Заключението сочи – средна телесна повреда. В понеделник й предстои операция на носа.

За случая е уведомена и прокуратурата. На този етап все още не е ясно как ще бъде квалифицирано деянието. Нападателят травестит все още се издирва от органите на реда.  в.Струма/ЯНА ЙОРДАНОВА    


Един просветен публикува:
18 октомври 2020 | 04:36
най вероятно се е направила на интересна и номера не е минал.... ужким травестит такъв онакъв Следващия път да ти знае

Добавете Вашия коментар!