Трайчо Трайков: Аз съм един от десните, които Цецка Цачева трябва да убеди да гласуват

08 Ноември 2016 | 08:11
0 коментара
Политика
Трайчо Трайков: Аз съм един от десните, които Цецка Цачева трябва да убеди да гласуват

Аз съм един от десните кандидати, които Цецка Цачева трябва да убеди. Предизвикателството пред нея да убеди тези, които смятат да останат вкъщи и да излязат да гласуват за нея. Това каза кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков пред БНТ.

На 14-и Трайков очаква слънчев ден, в който нещата ще продължат да бъдат такива каквито са. Според него това не може да стане с проруски президент. Трайков изброи и акцентите, за които Цачева трябва да убеди българите да я подкрепят - човешките права над всичко, проатлантически курс, съдебната реформа.

Той обясни, че очаква срещата с Цачева, която тя вчера анонсира след разговори с реформаторите на „Раковски” 134, за да го убеди че има тези приоритети. Трайков подчерта, че приема поканата на Цачева и тя ще се проведе. Кога? – преди изборите, каза той. Срещата ще бъде максимално публична, и това което сме си казали, ще бъде съобщено на момента, каза Трайков.

Според него Цачева трябва да се среща с максимално много десни хора, за да ги убеди да гласуват за нея. Николай Ненчев като лидер на БЗНС подчерта, че „ние в политическата организация решихме да гласуваме против Румен Радев”. /БГНЕС
 

Добавете Вашия коментар

TOP