Трагедия в Благоевград! 24-годишна жена роднина на Жъчката почина внезапно тази нощ

17 Октомври 2017 | 09:49
3 коментара
Общество

Скръбна вест потресе Благоевград тази сутрин. 24-годишна жена, майка на 6 месечно бебе е издъхнала внезапно тази нощ в дома си. Тя е транспортирана със собствен превоз до Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, където докторите са констатирали смъртта. Внучка на санитарката Дафинка Десподова от благоевградската болница и дъщеря на дългогодишен служител на ВиК-Благоевград.

В болницата посред нощ се появил и известният благоевградски бизнесмен Росен Йорданов - Жъчката, който е братовчед с родителите на починалата жена.

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

Коя е Кристина??? публикува:
18 Октомври 2017 | 14:40
Аз да попитам коя е Кристина??? Нали сайта беше на Бриндото, или аз се бъркам нещо.
Сватба ! публикува:
17 Октомври 2017 | 17:04
След като всички медии извъртяха информацията за тази сватба ,сетила се е наша Криси ,да я отрази!Тя има такъв похват ! Забавя ,два дни информацията,като си мисли ,че е забравена,и после я пуска.Сега ,сериозно !Наистина млада жена се нуждае от помощ ,за баща и ,който се нуждае спешно от трансплантация на бъбрЕк.ОерацАЦИЯТА му е насрочена в Турция ,и са му необходими около 33 000 долара ,за клинично обработване.И друг път нито Стума ком ,или който и да е жълт сайта ,да не си преписва заслугата ,за набиране на средства ,които текат вече в продължение на два месеца.Им кутии ,във всички хранителни магазини ,и др.общесвени сгради ,с което вестникът се гордее ,ЧЕ ПОДЕ И ТАЗИ КАМПАНИЯ,ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ В ПЕТРИЧ.
дългата коса ! публикува:
17 Октомври 2017 | 16:15
Тая Кристина ,така ли мисли да продължава!Да си изкакарва парите от преписване !Айде,айде ,всички я знанем що за птица,е!Тя е шблон на преписването ,затова я изгониха от вестник Вяра !

Добавете Вашия коментар

TOP