Традиционно: С богата празнична програма отбелязаха Международния ден на хората с увреждания в Симитли

03 Декември 2019 | 15:10
0 коментара
Хайлайф

Дружеството на инвалидите в Симитли „Кураж“ по традиция вече години наред на този ден събира хората на обща трапеза в празнично украсения ресторант „ИВАС“.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, зам.-кметът Евгения Георгиева и председателят на Общински Съвет Симитли – Владимир Христов бяха гости на тържеството.

Кметът поздрави всички присъстващи за празника, с пожелания за много здраве, весело настроение и им обеща, че за всичко могат да разчитат на общинското ръководство.

Музикалното оформление беше оркестър с жива музика, който направи празника на хората незабравим и им подари много емоции и танци. Специална изненада от стихчета и сценки бе подготвена и от учениците в 3-ти клас на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ град Симитли. А за финал, учениците изиграха и едно китно хоро.

Празникът бе изпълнен с много настроение, хора, танци и усмивки. Отбелязването на Международният ден на хората с увреждания винаги се превръща в празник с голяма веселба за членовете на клуба. Дълги хора и много усмивки направиха веселбата истинска.

Добавете Вашия коментар

TOP