Тотомилионерът Николай Динков-Нинджата удари ъндърграунда в земята! Препуска с брониран Rolls-Royce в Благоевград

05 октомври 2018 | 18:52
0 коментара
Тотомилионерът Николай Динков-Нинджата удари ъндърграунда в земята! Препуска с брониран Rolls-Royce в Благоевград

Бизнесменът Николай Динков-Нинджата, който освен потомствен богаташ спечели и няколко милиона от тотото препуска с брониран Rolls - Royce Wraith V12 , последен шамар на техниката за 400 000 евро.

Милионерът Динков живее със семейството си в имение на хълма на кв. Баларбаши над Благоевград. Любима му дестинация е Гърция, от където кръстосва света по вода и въздух. В южната ни съседка семейство Динкови притежават огромна къща, където се наслаждава и на супер луксозна и модерна яхта за около 1 000 000 евро, която според познавачи е най-скъпата в областта и една от най-модерните в страната.

„Няма рецепта за щастие. Като има пари, всичко е възможно. Тайната е късметът”, смята щастливият притежател на над 7 милиона лева, спечелени срещу един фиш за 3,40 лв.

Тотомилионерът Николай Динков-Нинджата удари ъндърграунда в земята! Препуска с брониран Rolls-Royce в Благоевград снимка 1Тотомилионерът Николай Динков-Нинджата удари ъндърграунда в земята! Препуска с брониран Rolls-Royce в Благоевград снимка 2Тотомилионерът Николай Динков-Нинджата удари ъндърграунда в земята! Препуска с брониран Rolls-Royce в Благоевград снимка 3Тотомилионерът Николай Динков-Нинджата удари ъндърграунда в земята! Препуска с брониран Rolls-Royce в Благоевград снимка 4

Коментарите за тази статия за изключени.