Тотомилионерът Н. Динков - Нинджата и шефът на Петрол Н. Гергов разпускат на остров Миконос, Гърция

06 Юли 2019 | 19:21
0 коментара
Хайлайф

Шефът на Петрол Николай Гергов и тотомилионерът Николай Динков - Нинджата разпускат на остров Миконос в Гърция.

Миконос е дестинация с един от най-високите рейтинги в направленията „слънце, море и пясък“. Той се бори да спечели първата позиция срещу Ибиса по количество на посещаващи го младежи.

Ники бийч е любимо място на звездите, и ето, че днес и ние от Pirinsko.com си „изловихме“ двамата бизнесмени Николай Динков и Николай Гергов. ​

Двамата баровци предпочели остров Миконос, защото имали възможност да разспускат пълноценно, включително и активно. Освен пенливото шампанско двамата шампиони по борба се наслаждават и на водните спортове, дайвингът (гмуркането), водните ски, уиндсърфинга, парасейлингът ( полет с парашут от моторна лодка с гледка към бреговата ивица).

На Миконос има достатъчно клубове за всеки турист. На Нинджата му се искат шумни партита, а Гергов предпочита места с нежна музика – всичко това го има на острова. Половинките им посещават водния парк Watermania, който се радва на популярност сред всички поколения туристи. Тук има водни забавления под всякакви форми и размери, плувни басейни, детски площадки, школи по гмуркане и нощен клуб.

За разлика от Гергов, Николай Динков е любител на шопинга не може да устои на бижутерските магазини, бутици и антиквариати. В някои от тях цените са соленички. При това по-голямата част от магазините са местни, макар да са представени и световни марки.

TOP