Тотомилионер от Югозапада жени сина си

21 Август 2019 | 14:32
0 коментара
Хайлайф

В пернишкия квартал „Монте Карло” тази събота ще се извият хора и ръченици.  Перник тръпне в очакване най-важното светско събитие за годината, а именно  - сватбата на тотомилионера Росен Русимов – Жоро.

Милионерският син се жени за годеницата си Джули, а на сватбата ще свирят и пеят известните сръбски изпълнители от „Марко Маркович брас бенд”. Самият Марко е известен като Принца на тромпета и придобива световна слава след участието си във филма „Гуча”.

Над 200 души са поканени на тържеството, а народната певица Румяна Попова също ще извие глас пред тях.

Що се отнася до младоженеца, то той вече е напълно готов да стане глава на семейство, твърдят близките му приятели, пише "България днес".

В дните преди венчавката те са организирали последен купон, на който Жоро казал „Сбогом” на ергенския жиот.

Росен Русимов не щади средства за сватбата на сина си. Перничанинът спечели над 4 736 303 лв от тото „6 от 49” през 2012 година. 

През годините той вложи парите си в различни начинания, всичките успешни. Арендатор е на язовир „Бушляк”където се развъждат няколко вида риби и сладководни раци, а преди две години бяха хванати огромни толстолоби, които могат да кандидатстват и за световен рекорд с тегло от над 30 килограма всеки.

Русимов държи под арента и още един язовир близо до Перник. Бизнесменът вероятно ще прехвърли част от бизнеса на сина си Жоро, но засега това не е ясно.

Добавете Вашия коментар

TOP