Тото милионерът Йордан от Благоевград: "Сбъднах мечтата на съпругата си Венеция - возих я на гондола по Венецианските канали"

30 Юли 2018 | 16:01
1 коментара
Общество

Благоевградският тотомилионер, Йордан Стоилов се впуска във вълнуващо пътешествие с круиз това лято, научи Pirinsko.com

Подобно на Васко Да Гама от село Рупча, той съпругата му ще се наслаждават на райските кътчета на земята по вода.

Близки до него разкриват, че двойката харчи с кеф и удоволствие спечелените през м. октомври миналата година 2 000 000 лв. без да му мислят много – много за нищо.

Самият Йордан пък споделя, че със парите до момента е купил вече един апартамент на по – малката си дъщеря, а на по – голямата е успял да помогне с погасяването на кредитите, купил и кола.

„Това, което ме прави най – щастлив обаче е, че сбъднах детската мечта на съпругата си – Венеция, като двамата с нея отидохме на романтична екскурзия във Венеция, Италия. Возихме се на гондоли из Венецианските канали. Всъщност, откакто спечелих парите не сме спрели да пътуваме, ходим където пожелаем, купуваме си каквото искаме и се наслаждаваме на всеки един миг от живота. Обиколихме почти цяла Европа по суша и небе, време е да поплаваме и по море”, с усмивка казва още Йордан и допълва, че не минава и ден без да благодари на Бог за благословията, която излял над него.

„Тези пари са Божия благословия, благодаря на Господ, че избра имено мен за да ги спечеля, пожелавам на всички хора успех, късмет и никога да не губят вярата си”, съветва той.

Припомняме, че 56 – годишният благоевградчанин Йордан Стоилов, който ден след Петковден удари рекордният джакпот в играта „Лото 6 от 47” на Националната лотария в размер на 2 000 000 лв.

Освен печалбата, той получи още къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай

Късметлията е от благоевградския кв. Еленово, където всички го знаят като бай Данчо стругаря., тъй като е стругар по професия.

Към днешна дата обаче вече е спрял да работи, тъй като по думите му това не се налага и е време за заслужена почивка.

Съседите му пък казват за него, че е изключително вежлив човек.

Добавени коментари

696969 публикува:
31 Юли 2018 | 13:46
Съседите му пък казват за него, че е изключително вежлив човек.Пълна лъжа !!!!!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP