Топ астроложката Алена: Някой се опитва да подкопае стабилността на страната...

31 Юли 2018 | 17:42
0 коментара
Любопитно

Месец август започва с предупрежденията, но в наша полза, на ретроградно движещия се Меркурий, който обръща посоката си на 19 август.

Не бива да се притесняваме от забраната да подписваме договори и да инвестираме, защото в първата половина на месеца властва Лъвът и засилва гордостта ни, която превръща мнозина в лесна плячка на манипулатори. Това прогнозира за предстоящия месец топ астроложката Алена пред ПИК.

Ето какво ни чака още през летния месец:

Трудно ще преглъщаме униженията от страна на завистници, най-добре е да не им обръщаме внимание. Съветвам властимащите да не се поддават на ласкателства или на молби за помощ от чужбина, ако тази помощ ще повлиява негативно българската икономика. Меркурий ни позволява преди активната есен да завършим изостаналите задачи. Има едно странно за българското общество проявление на звездни заложби през целия месец, което говори за кармична разплата между интелекта и невежеството.

Много протежета, посредствени хора, без знания и умения ще бъдат уволнени. Месецът е подходящ да подготвим почвата за нови задачи и при възможност да поставим тяхното начало в края на август, когато Слънцето вече е в Дева и ни помага да подредим и планираме месеците до края на годината.

Емоционалните крайности в поведението в личен, професионален и политически план захранват омразата в обществото.

Заради годината на Луната опитите за обсебване и ласкателствата за притъпяване бдителността на хората или дори на управляващите няма да са един или два.

Ще бъдат разкрити схеми за кражба на държавни пари от уж „законно“ спечелени проекти. Бдителността е задължителна, но не заради омразата към някого, а заради самосъхранението. Ще бъде направен опит стабилността на България да се разруши точно през отпускарския сезон.

Застрашени сме от стомашно-чревни инфекции, особено във втората половина на месеца. Личната хигиена е задължителна.

Добавете Вашия коментар

TOP