Тони Стораро постави грандиозен финал на „Балканско веселие“ в Сандански

09 Юли 2018 | 10:17
0 коментара
Култура

Четиридневният празник на музиката, мезето и питието в град Сандански отбеляза зашеметяващ финал.

Цялото пространство на  „Алея на дипломата“ не можа да побере желаещите да видят и чуят на живо част от най-големите български и балкански звезди в последния ден на „Балканско веселие“. Кулминацията на вечерта и появата на Човека глас – Тони Стораро превърна град Сандански в център на Балканите и отбеляза рекорден брой гости на събитието.

Още от сутринта фестивалът започна с тълпи от посетители. Както и вчера утрото стартира със специално подготвена от организаторите програма за най-малките. Дечицата празнуваха с аниматори и научиха много нови игри и песни. През целия ден скарите примамваха посетителите с апетитни гозби, а атракционите не спираха да радват всички гости. Всеки новодошъл успя да разгледа и закупи подходящ подарък от търговското изложение в парка или да се разхлади със студено питие.

Музикалната програма в последната, четвърта вечер на „Балканско веселие“ започна с Ансамбъл за народни песни „Китка шарена“ с ръководител Евтим Зайков. Достолепните изпълнители представиха автентични песни от българския фолклор, заедно с оркестър с народни инструменти на живо.

По-късно на сцената се качиха Вокална група „Звънче“ с ръководител Здравка Гошевска. Талантливите малчугани изпяха познати детски песни и напълниха сърцата на всички посетители на „Балканско веселие“ с артистичност и присъствие на сцената.

След тях участие в концертната програма взеха Ансамбъл за народни песни и танци „Никола Вапцаров“ с ръководител Гергана Костадинова. Формацията напълни сцената с над 40 танцьори, певци и инструменталисти, които представиха спектакъл от Пиринския край.

След колоритните народни танци на подиума излязоха Дует „Пирин“. Изпълнителите от ефира на Фен Фолк ТВ поздравиха организаторите Фен ТВ и Община Сандански за перфектната организация и подканиха всички посетители в „Алея на дипломата“ на кръшно хоро. Музикалната им програма предизвика незабравими емоции у всички любители на македонската песен.

След фолклора, публиката на „Балканско веселие“ беше взривена от появата на Caramel. Красавиците от ефира на Фен ТВ повдигнаха доброто настроение на макс с популярни парчета и бурни танци. За щастие на всички фенове момичетата слязоха пред сцената на „Балканско веселие“, за да зарадват своите почитатели. Най-големите късметлии се докоснаха до талантливите певици и успяха да си направят обща снимка.

След Caramel на сцената на „Балканско Веселие“ се включи Крум. Той поздрави гостите с богата музикална програма и завладя публиката с последния си хит „Обичам те“, който е дует с Анелия.

С напредването на вечерта в балканския концерт се включи и Румина. Талантливата певица от каталога на Ара Мюзик прикова погледите на всички с танци и професионален балет. Русокосата красавица представи емблематичната си песен „Жестоко“ и част от последните си хитове, сред които „Искам те“ и „Тая ненормална“.

Кулминацията на вечерта и екстазът на цялата публика предизвика появата на Човека глас – Тони Стораро. Мегазвездата от ефира на Фен ТВ разтърси Сандански с най-обичаните песни от своя дългогодишен репертоар. Парк „Алея на дипломата“ се оказа тесен за желаещите да го чуят и видят на живо. Всички пяха с пълно гърло заедно с него и танцуваха безспир на всяко изпълнение. Част от изненадите на вечерта беше появата на Sali Okka. Той и Тони Стораро изпълниха безспорния им хит „Специален поздрав“. Феновете на Човека глас бяха разтърсени от безспорния му талант и не спряха да скандират името му дори час, след като певецът слезе от сцената на „Балканско веселие“.

Така приключи и заключителната четвърта вечер от богатата програма на второто издание на фестивала на музиката, мезето и питието в град Сандански.

Добавете Вашия коментар

TOP