Тома Томов в Банско: В политиката съм по една единствена причина- ако не направим нещо, ние ще загубим страна

16 Март 2017 | 20:12
1 коментара
Общество

„В политиката съм по една единствена причина- ако не направим нещо, ние ще загубим страната. Просто страната е на погрешен курс и то не от сега. Близо четвърт век, тя е на погрешен курс.

Причината за това е, че тя се ръководи от една изключително корумпирана управляваща вихрушка, не повече от 200 семейства, които пет пари не дават за тази страна. Те тласкат България към неща, които са катастрофални. Аз не вярвах, че това може да промени, но това, което стана с генерал Радев, доказа обратното. “ – това заяви водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в Благоевград – журналистът Тома Томов пред обществеността в град Банско.

Вчера Тома Томов посети град Банско по покана на председателя на БСП Банско и седми в листата на коалиция „БСП за България“ – Костадин Дурчов. Преди срещата с обществеността, те положиха цветя пред паметника на великия поет и деец – Никола Вапцаров.

Посетителският информационен център на град Банско не успя да побере всички желаещи, които искаха да се срещнат с журналиста Тома Томов.

„От целия политически спектър на страната гласуваха за генерал Румен Радев. И това ме накара да мисля, че може би тази протестна вълна, която върви в момента, би трябвало да доведе до смяна на курса на България. Нека се опитаме да махнем това продажно малцинство, което действително е много алчно, много арогантно и най- накрая трябва да бъде обуздано. Ако можем от тук нататък, на 26 март, вие с вашите гласове, с гласовете на вашите роднини и приятели, да дадете шанс страната ни да смени курса.“- сподели Тома Томов.

На въпроса какво мисли за уволнението на Иван Гарелов като медиен съветник на служебния кабинет, г- н Томов коментира, че според него ние живеем в страна с несвободни медии, а интернет е разрушител на журналистиката.

„Политическият процес в момента е такъв, че журналистите са в такава клоака и ужасна мърсотия. Хората, които притежават вестници, които притежават телевизии, нямат нищо общо с журналистиката. В момента нашите медии са дълбоко не свободни медии. Журналистите са за съжаление за носители на чужди идеи, което е унизително. Относно Иван Гарелов аз лично никога не бих уволнил такъв човек, точно заради това, което е казал. 

Това е лично решение на министър председателя и аз не го одобрявам. Мисля, че това само показва, че нашата политическа класа и медиите са в един кръвосмесителен режим.“ – така отговори на въпроса за уволнението на медийния съветник на служебния кабинет, водачът на листата Тома Томов. 

Добавени коментари

Калоян публикува:
16 Март 2017 | 21:15
От агент на ДС не очаквайте хубаво...Нямат спирка тия агенти

Добавете Вашия коментар

TOP