Току що! Започна извеждането на катаджиите в Благоевград!

22 Май 2018 | 14:20
1 коментара
Криминално

 Започна извеждането на задържаните катаджии в Благоевград! 

Както писахме още сутринта, вътрешна сигурност и ДАНС влязоха в КАТ Благоевград по сигнал на Pirinsko.com.

Още в началото на м. ноември миналата година, Pirinsko.com подадe сигнал лично до министър Валентин Радев и ДАНС във връзка с далавери от служители на КАТ Благоевград свързани с номера и регистрация на автомобили.

По време на днешната акция, вътрешна сигурност и ДАНС претарашиха жилището на екс полицая Никола Доганджийски - Колевеца, в търсене на документи и улики свързващи го с акцията им от тази сутрин.

Името на Никола Доганджийски, познат сред благоевградчани с прякора Колевеца бе замесено в схемата с продажбата на номера още преди месеци в Благоевград.

Нещо повече дори - той се сочеше от потърпевши като един от основния играч, заедно с шефът на КАТ Даниел Стоицов за далаверата с номера.

Колевеца вече е задържан.

Междувременно, малко преди да влязат в жилището му, спецченгетата от ДАНС и икономическа полиция щурмуваха и къщата на друг от заподозрените за участие в схемата "Бързи номера" Бойко Ш., който има пункт за регистрация и застраховки пред сградата на КАТ в Благоевград, в него работи и съпругата на началника на КАТ Д. Стоицов - Мария.

Добавени коментари

Armi публикува:
22 Май 2018 | 18:31
Zashto ostaviha georgi kiosev na svoboda toi stoi zad vsi4ko i 6te napune svidetelite arest vedgnaga toi e direktor toi lapa

Добавете Вашия коментар

TOP