Тити Папазов взима акциите на Левски

10 Май 2020 | 20:44
0 коментара
Спорт

Акциите на Левски ще бъдат дадени на Тити Папазов. Това заяви баскетболният треньор в ефира на bTV, като подчерта, че клубът със сигурност ще бъде спасен.

Васил Божков и Георги Попов няма да фалират Левски. Акциите ще са в мен още идната седмица, ще се наспя след това. В последните два месеца имаше един лост – това съм аз. Почти сам извървях пътя. Искам да благодаря на хората, които в седмицата от 28 април се събрахме и заедно извадихме кестените от огъня, заяви Папазов.

Към вчерашна дата всички говореха, че Левски няма да го има. Първата задача е изпълнена, Левски може да бъде спасен. Левски ще бъде футболен клуб на морала, а това е изиксване, допълни баскетболният треньор.

Кой ще дава парите ли? Това е тема на друг разговор. Кой ще дава парите – това е моя лична отговорност. Обикновеният син фен показа на какво е способен от февруари насам. Няма начин да накараш някой да дава, когато някой богат дава. Сините фенове показаха уникална класа.

Категорично не може “Лукойл” да стане спонсор на Левски. Тази тема искам да бъде табу, не съм параван на никого! Г-н Божков каза, че ме вижда, че много искам и ще прати акциите по DHL, заяви баскетболният треньор пред bTV и добави, че заради морала спонсор няма да става и компанията на Цветомир и Боян Найденови “Ефбет”.

Добавете Вашия коментар

TOP