Тити Папазов: Следващият, който ми отговори, си заминава

12 Октомври 2017 | 09:49
0 коментара
Спорт

Левски победи Куманово с 85:78 в първи мач от Балканската лига. Домакините бяха в доста ограничен състав заради контузени, но въпреки това постигнаха успеха.

„Аз съм много доволен. Печелим мача с 37 минути на Иван Алипиев, който дори с нахалната си атака две секунди преди края доказа, че ще стане играч. Много добър мач на Веско Веселинов. Смятам, че заслужавахме повече победата. Най-голямата разлика в хода на мача е била 8 точки, а ние побеждаваме със 7. Загубили сме само втората част с една точка, когато имахме проблеми с играта в защита“, каза Тити Папазов след края на мача.

„Второто полувреме сме получили 34 точки, с 10 по-малко от първото. Смятам, че бяхме по-свежи от съперника, макар и без Крис Минков, Деян Карамфилов и само с 6 минути на Евгени Хаджирусев, който ми отговори на забележка. Имаше уникалния шанс да е първият тази година, който е отговорил и ще бъде само глобен. Предупредил съм ги – следващият, който ми отговори, си взима багажа и си заминава”, завърши президентът и треньор на „сините“.

Добавете Вашия коментар

TOP