Тити Папазов: Още по-убеден съм, че проектът Академик е най-доброто, което можеше да се случи

10 Февруари 2018 | 17:30
0 коментара
Спорт

Левски Лукойл победи Академик (София) с 96:70 в пореден мач от баскетболното ни първенство. След двубоя треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира двубоя, както и наближаващата първа полуфинална среща за купата на България с Балкан (Ботевград) (14 февруари в Универсиада).

„Радвам се, че стана добър мач. Радвам се най-вече на добрата игра на младите момчета от Академик, които срещу нас показаха, че за този един месец, откакто са заедно, са възмъжали и са натрупали самочувствие, от което имаха нужда. Поведохме с 16-0, но това не ги стресна, не ги уплаши, показаха сърце и се съвзеха, а това наистина значи много. Значи, че сред тях вече няма такива, които да се притесняват и да се надиграват с батковците. След този двубой съм още по-убеден, ме проектът Академик е най-доброто, което можеше да се случи на българския баскетбол", коментира Папазов.

„За нас мога да кажа, че бяхме си поставили определени изисквания, които изпълнихме. Безспорно съпротивата на Балкан, която можем да очакваме, че ще срещнем в първия полуфинал за купата в сряда ще бъде в пъти по-силна от тази, която ни оказаха младоците от Академик, но тогава, което мога да гарантирам е, че в нашия отбор няма нито един безотговорен човек. Работя с изключително отговорни хора, които осъзнават голямата тежест на фланелката, която носят и това, че имат да защитават не просто голямото име на марката Левски, но и голямото име на компанията на Лукойл", допълни Тити.

БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP