„Ти предложи, кмете, направи“ е новата инициатива на кмета Камбитов

08 Октомври 2018 | 21:24
3 коментара
Общество

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов подема нова инициатива, в рамките на която ще се събират предложения от жителите на Благоевград за реализиране на обществено значими обекти.

Името на кампанията  е „Ти предложи, кмете, направи“. Предвижда се да бъдат направени срещи с всички домоуправители в града, по време на които ще бъде разяснен редът на подаване на предложения. На практика жителите на Благоевград ще имат възможност да дават свои предложения и мнения за обектите, които трябва да бъдат изградени или ремонтирани. Отделно от това служители на Община Благоевград ще организират срещи с гражданите, по време на които ще бъдат обсъждани проблеми, както в централна градска част, така и в кварталите. Ще бъде обособено и изнесено работно място, където хората могат да дават своите идеи.

С цел постигане на максимални резултати и улеснение на хората, ще бъде разкрита и електронна поща, на която ще се приемат предложения. Същите ще се систематизират в списъци и ще се разглеждат от специална комисия. Одобрените предложения ще бъдат реализирани, като за целта ще бъдат предвидени средства в бюджета на Община Благоевград за 2019 година.

„Намеренията ни са да създадем един фонд за гражданска инициатива. Ще заделим средства в бюджета и гражданите ще могат да кандидатстват с проекти, за да бъдат реализирани идеите“, коментира кметът Камбитов.

Добавени коментари

общинар публикува:
09 Октомври 2018 | 15:29
Кмета се е стреснал нещо!!!
гражданин публикува:
09 Октомври 2018 | 09:32
ХУБАВА ИНИЦИАТИВА!ДАНО Я ИЗПЪЛНИТЕ,КАТО НЕ СЕ ПОДВЕЖДАТЕ ОТ КУЧЕТА,КОТЕТА И ДР.РАЗНОВИДНОСТИ НА ЖИВОТНИ И ИЗСЛУШВАТЕ НАС ГРАЖДАНИТЕ.
??? публикува:
09 Октомври 2018 | 08:52
Кмете,я си признай освен Шопова и Кучката можеш ли да послушаш другите???

Добавете Вашия коментар

TOP