Тервел Пулев със страхотно обръщение към цяла България

15 Декември 2019 | 07:31
0 коментара
Спорт

Тервел Пулев бе изключително доволен след победата си над американеца Дешон Уебстър, с което спечели Интерконтиненталната титла на WBA (Световна боксова асоциация) в зала "Колодрума" в Пловдив. Това е най-големият успех за брата на Кубрат Пулев, който има вече 15 победи (12 с нокаут) в своята кариера на професионален боксьор. След мача Тервел Пулев отправи невиждан призив към цяла България всички да се обединим.

„Не мисля, че всеки би се справил с него. Сериозен боксьор от САЩ. За нас е огромна радост, че ние го победихме в почти всички рундове. Горд съм да играя пред тази невероятна пловдивска публика. Няма къде да се хвърли яйце и да се счупи. Благодаря! Трудно беше да го спирам, той влизаше с главата напред, но това си е за негова сметка. Умора има. Ние сме тренирали, мисля, че се получи. Изкарахме рундовете с равномерно темпо“, сподели Тервел Пулев.

„За мен е важно спорта да бъде това, което е. Разделени сме, останахме 6 милиона души в България. Стига сме делили. Спортът е феномен, който може да ни обедини! Благодаря ви от сърце на всеки един!“, завърши щастливият български боксьор.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP