Тенис клуб насърчава спорта сред младите хора в Банско

30 Май 2018 | 14:28
0 коментара
Спорт

На 28 и 29 Май в конферентната зала на Клуб Хотел Мартин се проведе информационна среща, част от проекта „Обичам живота, живея здравословно”.

Срещата се организира от ръководния екип на СНЦ  „Тенис Клуб Еделвайс”, който работи по този проект.

Тази пресконференция е насочена основно към младежите между 15 и 29 години и се проведе в рамките на два дни. На срещата присъстваха и членовете на експертния екип: (Експерт „Спорт и превенция на зависимости“), (Експерт „Здравословен начин на живот) и (Треньор „Тенис”).

Участниците бяха запознати с предстоящото обучение, в което биха могли да заявят участие по време на тази инициатива.

Членовете на експертния екип и ръководния екип направиха анализ и на база на получените данни ще бъдат изготвени рекламни и информационни материали, които да бъдат раздавани на младежи по време на следващите мероприятия по проекта.

Аудиторията бе запозната с целите и приоритетите на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10 А от Закона за хазарта за 2018 година.

Форматът на това мероприятие не бе само информативен, а също така бе проведена и беседа между експертите и присъстващите. Проведоха се и дискусии свързани с ползите от здравословните практики, който младежите могат да използват и вредата от зависимостите.

Добавете Вашия коментар

TOP