Тежка катастофа между автобус и микробус затвори пътя Добринище - Гоце Делчев, петима пострадаха

26 Юни 2018 | 16:40
3 коментара
Криминално

Петима пострадаха при тежка катастрофа между автобус и микробус на пътя между Добринище - с. Места, двама от тях са тежко ранени, предаде репортер на Pirinsko.com. 

Четирима от пострадалите са от Разложко, а един е от Благоевград.

Инцидентът стана днес малко преди 15:00 часа на изхода на Добринище в посока Гоце Делчев. На прав участък преди завой, микробус Форд се вряза в 40-местен автобус Ивеко пътуващ по линията Гоце Делчев – Благоевград.

Пострадали тежко са двама души от микробуса, които са били затиснати и се е наложило да бъдат извадени от пожарните екипи. От пътническия автобус има трима, които са по-леко пострадали. Двама мъже на 38 и 48 г., пътници от микробуса, най-вероятно водачът и спътникът му са с политравми, транспортират се за МБАЛ Благоевград.

Има още двама ранени - мъж на 35 г. с комоцио, друг мъж на 51 г. с контузия на крака и една жена с фрактура на носа. Те са в разложката болница и са пътували в автобуса.

 

 

Добавени коментари

разложенин публикува:
26 Юни 2018 | 20:57
ИЗВИНЯВАИТЕ И В РАЗЛОГ
???? публикува:
26 Юни 2018 | 17:25
Как разбрахте , че са от Разлог.Няма начин там са грамотни и внимателни.
6666 публикува:
26 Юни 2018 | 17:22
Микробуса пълен с братя роми от гр.Разлог е ударил автобуса челно.Както се очакваше водача без документи и застраховки.Ромите в България са над закона

Добавете Вашия коментар

TOP