Техническата сътрудничка във „ВиК” Благоевград Зоя Драгова отпразнува рождения си ден, колеги я изненадаха с дизайнерска гривна

13 Септември 2017 | 20:04
6 коментара
Хайлайф

Весел и незабравим рожден ден, изпълнен с много веселие и положителни емоции отпразнува днес техническата сътрудничка във „ВиК” Благоевград Зоя Драгова.

И въпреки, че празникът завари очарователната дама в работна атмосфера, това не попречи на колегите и за броени часове да превърнат кабинета и в райска ботаническа градина от цветя.

Зоя бе отрупана и с безброй подаръци, сред които маркова дизайнерска гривна, специално закупена за нея от най – близките и колеги във водната институция.

Самата тя развълнувано сподели, че безспорно най – големия подарък днес дошъл от 12 – годишната и дъщеря София, която от няколко месеца свири на пиано, а от две години се изявява като певица в музикално училище - Presto-Rock and clasicall scholl.

„Събуди ме с торта с изрисувана върху нея обща наша снимка и надписа - Обичам те мамо! Какво повече мога да искам ? Много съм щастлива, тъй като имам всичко, за което повечето хора могат само да мечтаят. Имам прекрасна работа, страхотни колеги и едно невероятно дете. Благодаря на Бог за хората около мен, всички те днес ме накараха да се почувствам специална по един или друг начин”, каза Зоя Драгова.

Добавени коментари

Блага публикува:
13 Септември 2017 | 21:23
Красавици! Обичайте се и бъдете щастливи не само в този ден. Целувки от мен. Здраве и късмет.
Кати публикува:
13 Септември 2017 | 21:22
Зои, на лицето ти е изписано, че си щастлива на работното ти място. Много е важно да работиш на място, на което ти е приятно. Бъди жива и здрава. Много лични и професионални успехи от мен.
вики публикува:
13 Септември 2017 | 21:19
Зойче, пожелавам ти още дълги години да получаваш признание и подаръци от колегитети от ВиК. Личи, че си уважавана, като колежка. Не са важни подаръците, уважението което споделяте е взаимно.
Снежи публикува:
13 Септември 2017 | 21:17
Добрите хора, получават хубави подаръци в живота. Бъди винаги толкова усмихната и добричка.
Диди публикува:
13 Септември 2017 | 21:16
Честит Рожден Ден, Зойче! Ти си най-добрата секретарка. Бъди ни жива и здрава. Много е хубава дизайнерската гривна подарък от колегите.
кики публикува:
13 Септември 2017 | 20:57
Ч р д зойче да си жива и здрава и винаги бъди така усмихната и ведра весело изкарване

Добавете Вашия коментар

TOP