Театрали правят водосвет за Николай Кимчев! Състоянието на актьора остава тежко!

31 Януари 2018 | 15:49
0 коментара
Общество

Театрали в Благоевград ще направят водосвет за здраве за колегата си и бивш директор на културната институция в областния център на Пиринско, Николай Кимчев.

Водосветът ще бъде отслужен в петък от 10 часа в храм „Въведение Богородично” в Благоевград, когато всички заедно ще се помолят за здравето и благополучието на актьора.

Специално за Pirinsko.com организаторите довериха, че състоянието на любимия на всички жители в Благоевград артист остава тежко и без промяна.

Семейството му е неотлъчно до него и всеки ден се надява на чудо, Николай Кимчев да отвори очи и отново да ги радва, както до преди злощастният за него 6 януари.

Припомняме, че той изпадна  в кома навръх Йордановден /6 януари/, когато изведнъж получил силно главоболие.

Близките му се обадили на Спешна помощ, но докато линейката дойде, синът му го закарал в отделението с колата си, за да не се губи време.

Малко по - късно същата вечер, Николай Кимчев спешно бе транспортиран в „Пирогов” с масиран мозъчен кръвоизлив и бе опериран от столични хирурзи.

Оттогава е на апаратна вентилация и под постоянно наблюдение на лекарите в болницата.

Близките, приятелите, колегите и почитателите му в Благоевград се молят той да успее да се пребори за живота си и да оздравее.

Добавете Вашия коментар

TOP