Татяна Буруджиева с много изненадваща новина за новите министри!

02 Май 2017 | 09:22
0 коментара
Политика

Министърът на вътрешните работи няма да е политическо лице, а професионалист. Ако имаше спрягано политическо лице досега, да сме си сдъвкали дъвката. Това заяви в ефира на Нова тв социологът Татяна Буруджиева.

Тя обясни изненадващо, че има министерства, чиито бъдещи ръководители са "повече от ясни".

Припомняме, че все още се крият евентуалните нови министри. Буруджиева даде своето мнение и за реакцията в социалните мрежи с раздуханите клюки за чантите на министърките: "Това е повече от лоша реклама. Ако се започва атака срещу имиджа на един политик от ранга на Лиляна Павлова, а тя е сериозен политик със сериозен рейтинг, има едно правило в политическия дискурс - ораторът трябва да е легитимен, речта и адресата трябва да са легитимни".

"Лепенето на етикети не е ок. Тия космически цени също не са добре дошли. Самата Лиляна Павлова може да си позволи 3500 лева за чанта. Това не е нещо фатално. От друга страна - политиците трябва да се съобразяват какви аксесоари носят", коментира още Георги Харизанов.

„Проблемът не е в имената, а в това какво има да се върши”, коментира Георги Харизанов.

„Най-големите заявки за реформа в предизборната кампания бяха дадени в образованието и в социалната сфера. Има сектори, които трябва да преминат през шокова терапия и там трябват хора без инстинкт за самосъхранение, които да са наясно какво точно трябва да свършат, а не да са загрижени за личния си образ”, допълни Харизанов.

 

Добавете Вашия коментар

TOP