Тайсън: Кличко загуби от Фюри, защото се ожени

25 Януари 2016 | 09:20
0 коментара
Спорт
Тайсън: Кличко загуби от Фюри, защото се ожени

Майк Тайсън източник: Gulliver/Getty Images

Легендарният американски боксьор Майк Тайсън заяви, че причина за загубата на Владимир Кличко от Тайсън Фюри е сватбата на украинския боксьор.

"Аз знам, че на Кличко неотдавна му се роди дете, каза Майк Тайсън. Работата е в това, че жените може да ви развалят всичко. Любовта е форма на безумие. Аз смятам, че той дори и два силни удара не нанесе. Той е отличен боец, но проблемът е в това, че можеш да бъдеш велик, а след това някъде да се провалиш. Не мога да си представя загуба на Кличко в реванша.“, коментира Тайсън.

„Аз мисля, че никой не може да го победи, когато той е стопроцентово готов. Той просто се умори. Кличко е учен в бокса. Защо да не се откаже? Той има всичко, но не трябва да казвате на боксьора кога да се откаже. Той трябва да си тръгне, преди да започне да получава травми", каза още той.

На 28 ноември миналата година в Дюселдорф /Германия/ Владимир Кличко бе победен по точки с единодушно решение на съдиите от британеца Тайсън Фюри и загуби всичките си световни титли по бокс за професионалисти в тежка категория.Gong.bg

Добавете Вашия коментар

TOP