Създателят на сватбената рокля на Кари Брадшоу от "Сексът и градът", банскалията Св. Колчагов пристига в България

05 Юни 2018 | 12:49
0 коментара
Култура

Носителят на “Златна игла 2016” Светослав Колчагов, който създаде сватбената рокля на Сара Джесика Паркър за героинята и Кари Брадшоу от прочутия сериал “Сексът и градът”, идва в България на 12 юни.

Поводът е организираното от Академията за мода тематично Fashion Party Summer Chic, по време на което ще има и ревю.

Събитието ще събере почитатели и ценители на модата, които ще се запознаят с актуалните предложения на едни от най-добрите български дизайнери, както и с колекциите на млади творци. Част от тоалетите се създават специално за партито на Академията за мода.“По стара и добра традиция през юни Академията за мода закрива деловия сезон на ревюта с послание за красива, стойностна и релаксираща лятна ваканция. Този път посланието е за летен шик. Имам предвид новите измерения на елегантността през горещия сезон, палавите багри, свежите акценти и предизвикателните силуети”, казва проф. д.н. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.

Гости на събитието ще бъдат и други носители на приза “Златна игла”. Сред тях са Жана Жекова, София Борисова, Вяра Георгиева, Христо Чучев, Милка Александрова-Бучи, Антония Йорданова, Елена Златева, Меги Петкова, Теодора Спасова и Николай Божилов. Светослав Колчагов, както и всеки от призьорите ще покаже пред публиката един свой тоалет. Лице на Fashion Party Summer Chic ще бъде Дима Атанасова - Мисис Дама на годината 2018 в категория “Красота и здраве”.

Добавете Вашия коментар

TOP