Съветникът от БСП Благоевград Милан Богдански потъна от срам, бесен от поведението на дъщеря си Александра

20 Октомври 2017 | 18:14
0 коментара
Общество

Бащата на Александра Богданска - Милан Богдански, е бесен на щерка си и на Лудия репортер Даниел Петканов за секса, който двамата правиха в банята на къщата на "ВИП Брадър", пише "Телеграф".

Миналата вечер в шоуто бяха показани кадри на плътските удоволствия между влюбената двойка, а Ники Кънчев на няколко пъти повтори, че в къщата е имало секс.

Тези деяния на Александра буквално извадили от кожата баща й и той дори се заканил, че ще изкара насила щерка си от риалитито.

 "Не я ли е срам? Първо родителите й търпяха позора с Петканов, а сега се налага да гледат и как щерка им прави секс в национален ефир, пред цяла България. Жал ни е за горките хора", коментират фенове на шоуто из родните форуми.

Бащата на Александра дори се срамувал от приятелите си, тъй като за него също не било приемливо фриволното поведение на щерка му и то на екран. Близки до семейството са категорични, че на Милан му се иска да линчува Лудия репортер за това, което причини на дъщеря му.

Самата Богданска неведнъж повтори, че я е страх от баща й и това какво ще каже той за действията й вътре. Тя дори пожела да се ожени истински, не само на мисия, за Петканов, тъй като се опасява, че извън къщата родителите й няма да позволят подобен брак, имайки предвид скандалите им в обществото.

"По всичко личи обаче, че на Богданска грам не й пука от мнението на родителите и живее на нея да й е добре, без значение дали ги излага пред цяла България", гласят част от по-жлъчните коментари срещу моделката и Лудия репортер.

Добавете Вашия коментар

TOP