Съветниците от ОбС - Банско детронираха председателя Вл. Колчагов! Петър Баряков е новият парламентар шеф

31 Август 2017 | 14:30
7 коментара
Общество

На редовна сесия провела се днес в ОбС-Банско съветниците от групата на ПП ГЕРБ и колегите им от групата на Сдружение заедно за община Банско поискаха оставката на председателят на общински съвет Банско Владимир Колчагов. 

За негов заместник бе избран съветникът Петър Баряков от квотата на ВМРО. Той бе избран с 14 гласа „за” с тайно гласуване. Две от бюлетините бяха недействителни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Гришата публикува:
31 Август 2017 | 23:47
Икономовите тънкопишковци се появиха да го бранят.Хахаааа абе недоебани и недоклатени Икономови курвета,скоро ще ви свърши всичко,и ще цвърчите като мишленца.Сега все още сте плъхове.А на тоя крадец няма кой да му сваля шапка,защото ако не се бяха подменили бюлетините сега щеше да търка някъде нарове,не че пак няма да ги търка де.Айде плъхчета,поцвърчете още малко,докато имате време.
Бай Благой публикува:
31 Август 2017 | 20:27
Господа ниско интелектуални бизнесмени, искам да ви поздравя по случай рождения ден на общата ви така днес. Специалният и подарък обаче ще бъде от мен, че вие сте със зашити топки и няма да я задоволите. Колкото до Икономов можете само да му свалите шапка и да гледате така отстрани как се прави политика. С Фичка, Коси и Мравката няма да я докарате до кметско място. Бъдете сигурни, че напускате политиката безвъзвратно.
Запознат публикува:
31 Август 2017 | 16:25
Петър Баряков е общински съветник от сдружение "Заедно за община Банско", сдружението се нарича така за да може в него да участва Георги Думамов, който е независим кандидат! Другият съветник от въпросното сдружение е Александър Краваров! Тоест ВМРО има двама членове съветници+Георги Думанов от гражданска квота!
Банскалия публикува:
31 Август 2017 | 16:09
Икономовия боклук никога вече нема да е кмет.Той кой ле не предаде таа маймуна.Много долен и нагъл боклук е тоо кмет,Банско никога не е имала таков измичяр за кмет.Тоо посрами целия град таа маймуна разложка.Иде ти видовден и на тебе крадлив ДДС-ар.
сдс публикува:
31 Август 2017 | 16:06
Баряков беше първия демокротично избран кмет на Банско след което така го окепазиха че се пропи. Доста време стоя в немилост и сега пак - Нищо ново под слънцето
Митко публикува:
31 Август 2017 | 15:21
Гошо икономче дупе да ти е яко са с тази нова коалиция значи за власт продаде единия кум сега другия , пак се върна към предишния но незнам дали той ще ти помогне както преди когато подмени бюлетините.вече няма да си кмет. И много скоро ще си даден на цацаров с документи доказателства и свидетели за всички твои далавери и измами и най вече за това как стана кмет?
Той публикува:
31 Август 2017 | 14:59
И какво стана ? ВМРО предатели пълни , предадохте идеята на вашите деди. На предишните избори по бтв какво ли не чухме и сега хоп пак сме кумове . Най малко от вас го очаквахме. На следващите избори едвали ще влвзнете и в общинския съвет. И Г-н Краваров и Баряков с какво ли ще ги запомним

Добавете Вашия коментар

TOP