Съветници и служители на общинската администрация Благоевград заминават на семинар в Боровец

10 Май 2016 | 21:49
3 коментара
Общество
Съветници и служители на общинската администрация Благоевград заминават на семинар в Боровец

 

Съветници и служители на общинската администрация Благоевград заминават на семинар в Боровец този петък, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Общински съветници и служители на общинската администрация Благоевград начело с кмета д-р Атанас Камбитов и председателят на ОбС - Благоевград Радослав Тасков ще сплотяват колектива по време на семинар в хотелски комплекс "Рила" в курорта Боровец.

Хотелът включва спа център, разнообразни ресторанти и развлекателни клубове, нощувката в него е около 70 лв. на човек. „Всички ще могат да се включат и в пешеходните турове, организирани от квалифицирани планински водачи и предлагани в хотела. Гостите могат да си закупят и ски карта при нас. Другите възможности за развлечения включват планинско колоездене, конна езда и риболов”, информираха любезно от хотела, където очакват благоевградската група с вълнение.

Новината за предстоящия семинар бе потвърдена лично и от общинския председател Радослав Тасков, който уточни, че форумът ще бъде свързан с последните промени в закона за устройството на територията /ЗУТ/. В него ще вземат участие около 25 човека. Разходите възлизат на сумата от 5200 лв.

”Всичките средства са натрупани изцяло от икономии на неизплатени възнаграждения на парламентаристи, които не са били редовни по време на сесии или не са взимали участие в комисиите, към които принадлежат”, коментира Радослав Тасков.

Той допълни, че всеки един от участниците ще получи и сертификат, тъй като според новите изисквания на ЗУТ това е задължително.

Според източник, сред сигурните присъстващи на събитието ще бъдат съветниците Рашко Динков, Красимир Роячки, Евгени Бибов, Злата Ризова, Йордан Миленков, Гергана Муртова, Андон Тодоров и Ц. Балабанов.

Изненадващо участие няма да вземат благоевградските топ адвокати Албина Анева и Илко Стоянов.

Добавени коментари

Койчо от порой публикува:
11 Май 2016 | 08:30
е ТАКА СЕ ЗАЩИТАВА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС !!!
питанка публикува:
11 Май 2016 | 08:27
зАЩО ИМ Е НА аНЕВА И сТОЯНОВ ДА ЗНАЯТ "зут",,е нали се сещате какъв ще е семинара и учениците, боЖЕ кой заблуждавате, тия които ще отидат НА БОРОВЕЦ са толко далече от ЗУТ колкото оТ ЛУНАТА, Е ДА АМА НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, САНИРАНЕ, БЛОКЧЕТА, ПОРЪЧКИ, ГРАДИНКИ И ДР. БЛАГИНКИ СЕ ДОГОВАРЯТ НА ТЕЗИ СЕМИНАРЧЕТА... АКО НЕ ТЕЗИ СЕМИРАНИ НЕ СЕ ПОКАЖАТ, КОЙ ГИ ЗНАЕ И РАЗПОЗНАВА В ГРАДА НИ ???
Sasha публикува:
10 Май 2016 | 23:19
Lele, golqm kypon, bal s maski, ne se znae koi s kogo e!I neka golqmoto ssplotqvane zapochne

Добавете Вашия коментар

TOP