Съсобственичката на сватбена агенция "Диаманти" Соня Атанасова ще украсява Благоевград

02 Август 2017 | 00:04
3 коментара
Общество

Собственичката на сватбена агенция "Диаманти" в Благоевград ще отговаря за украсата на града по време на Коледно новогодишните празници

Собственичката на елитна сватбена агенция в Благоевград, Соня Атанасова ще украсява областния център по време на Коледно – новогодишните празници. Това става факт, след като фирмата и „Брилянт дизайн 1“ ЕООД спечели обществена поръчка на общината в града срещу сумата от 68 830 лв. без ДДС.

 По този начин Соня Атанасова се ангажира за доставка, поставяне, а после и сваляне на нова празнична украса за коледните празници. Срокът за изпълнение на поръчката, посочен от С. Атанасова, е 1 ден. 

Както стана ясно, три фирми са участваха в конкурса за украсяване на Благоевград по време на Коледните и новогодишни празници.. Конкурентите „Призма лайтинг“ ООД със седалище във Варна и собственици Неделчо Димитров, Едриан Едрев и Стефан Шулц са обявили, че ще свършат работата за 5 дни, а „Ел и Клима Корект“ ООД с регистрация в Сливен и собственици баща и син Тодор и Иван Червенкондеви – за 10 дни. 

Добавени коментари

мирис на сперма публикува:
02 Август 2017 | 23:53
при запознанството ми с тази карачка бях в шок, щом си отвори устата всичко засмърдя на сперма, бях отвратен а тя искаше още да глътне.
!!! публикува:
02 Август 2017 | 13:52
Ха ха, за един ден само свирка може да направи...Украсата и в момента е на нея и не я сваля, защото са се разбрали с Кмето още преди новата година.. Смешници и измамници1
боже опази... публикува:
02 Август 2017 | 09:12
е тя ще е, като и видиш устата..........

Добавете Вашия коментар

TOP