Сватбена рокля според зодията

15 Септември 2017 | 22:42
0 коментара
Любопитно

вен
Представителите на този знак имат сериозно отношение към модата – никога не биха си позволили да изглеждат неглиже или демоде, това би обидило гордостта им. Овните се стремят винаги да имат нещо новичко и модно в гардероба, да са цветово издържани и не на последно място – да пречупват тенденциите през своя поглед, все пак Овенът за всичко има последната дума. Стилът им е ярък, модерен и индивидуален.

За сватбената си рокля дамите от този зодиакален знак не биха пестили нито средства, нито перфекционизъм. Ще изберат скъп и качествен плат, кройката ще е класическа, но с нотка на модернизъм, изразена или в асиметричност, гол гръб или щедър на големина накит. Избягвайте корсетите, тъй като вашата вродена динамичност не би ви позволила на големия ден да стоите тихо и кротко, а напротив – ще се развихрите с пълна сила. Затова заложете на по-удобните кройки.

Овен
Снимка: Popsugar.com
Телец
Снимка: Popsugar.com

Телец
Изключително елегантни, съчетаващи по себе си не повече от три цвята и пестеливи на бижута. За Телците по-важно удобството, отколкото модните писъци. Ще се водят от класиката при избор на рокля – дълъг шлейф, прикрито деколте (не биха искали за нищо на света да се разголват излишно), по-малко бижута и най-вероятно вдигната във висок кок или прибрана прическа коса.

Близнаци
Това са модни хамелеони. Единственото сигурно за техния вкус е, че е шарен. През определени периоди сменят стила си и минават през всевъзможни визии. Не се притесняват да пазаруват както от бутици и конфекции, така и от втора употреба. Не робуват на марки, въпреки че биха се изфукали от къде са си купили чантата. Любители на шаловете във всевъзможни материи и цветове. Трудно може да се предугади каква ще е сватбената им рокля. Ще зависи от това в какъв период са към момента – секси-елегантен, спортен, хипарски или някакъв друг, известен само на тях. Много е вероятно обаче моделът да не е в бял цвят, както и да се окичат с ярки бижута или пък да сложат пера в косата.

Близнаци
Снимка: Popsugar.com
Рак
Снимка: Popsugar.com

Рак
Ако могат да се омъжат с роклята от сватбата на майка си, биха били наистина щастливи. Или поне да ползват същата, за да създадат своята. Това са традиционалисти, за които дрехите трябва да бъдат спретнати, прилежни, лишени от всякаква излишна помпозност. Раците гледат на повечето модни предложения и нови тенденции скептично, като в тяхната глава дрехите са просто дрехи – служат, за да те скрият от света. За сватбена рокля биха избрали нещо романтично и класическо, покриващо изцяло краката им, но пък много нежно и красиво. Те искат да се чувстват сигурни, че изглеждат добре и не биха рискували с нищо – нито с по-смела кройка, нито с бижута. Класика и удобство е тяхното мото.

Лъв

Лъв
Снимка: Popsugar.com

За Лъва сватбата е цял спектакъл, че и повече. Дамите от този зодиакален знак ще искат не просто да блеснат, но да ослепят всички присъстващи (има-няма няколкостотин) и за техния голям ден да се говори години след това, да се пеят песни и разказват легенди. Като цяло модният им вкус е подвластен на най-новите тенденции, стремят се винаги да си купуват маркови неща, ако може по-лъскави или пък червени.

Сватбената им рокля ще трябва да се шие специално, като ще се опитат да съчетаят в нея топ 10 на най-модерните рокли за сезона. Здраво пристегнат корсет, целият в камъни и бродерии, огромна пола – надиплена, царствена и с дълъг шлейф. Лъвиците ще се постараят да изглеждат зашеметяващо добре, бъдете сигурни.

Дева

Дева
Снимка: Popsugar.com

Представителите на тази зодия са дарени с тихо очарование и красота, което обаче не може да остане незабелязано. Стилът им е подчинен на това да изглеждат винаги спретнати и елегантни. Обличат се с вкус, но никога не се увличат по модни тенденции, а преследват класиката – тя им вдъхва чувство за сигурност и спокойствие. За сватбената рокля ще се гледат много неща – качествен плат, добър шивач, елегантен модел с щипка модернизъм, колкото да задоволи чувството им за уникалност и не на последно място – цената.

Ще се пазарят, няма да спят нощем и ще направят чудеса, но ще намерят подходящата за тях рокля на изгодна цена, пасваща на строго разчетения сватбен бюджет.

Везни
Истински жертви на модата, те не могат да дишат спокойно, ако не са убедени, че изглеждат повече от прекрасно, а като най-колебливи от всички останали, това не е лесна задача. Подвластни са на модни списания, сайтове, блогове, влогъри, всякакви съвети дори витрини на магазини. Не жалят средства и усилия за дрехи, обувки и аксесоари, на които много държат и си ги пазят грижливо години наред, дори и да ги ползват само веднъж. Изборът на сватбена рокля ще бъде истинско мъчение за тях, но ще му се отдадат страстно и изцяло. Ще обиколят всички магазини и ще им изтекат очите пред монитора, но ще намерят съвършената кройка и плат за булчинската премяна. Тя ще бъде едновременно елегантна, красива и ексцентрична. Модният вкус на Везните може да се определи като микс между този на Близнаци и Дева, с лек повей от Лъв.

Везни
Снимка: Popsugar.com
Скорпион
Снимка: Popsugar.com

Скорпион
Любимите цветове на Скорпиона са черно и червено, но при избора на сватбена рокля ще се доверят на класиката и традициите. Задължително ще искат да излъчват сексапил и сила, за да са убедени, че всички погледи са вперени в тях. Роклите тип торта едва ли ще са по вкуса им, тъй като ще се чувстват ограничени от кринолини и дантели, а за тях е важно да могат винаги да се движат бързо и свободно. Няма да имат нервите на Везната да обиколят всички налични магазини, ще искат да намерят перфектния модел веднага и когато това не се случи, ще се изнервят и ядосат. Тяхната идеална сватбена одежда е класически силует, разкриващ достатъчно, че да излъчва сексапил, но не и излишна вулгарност.

Стрелец
Снимка: Popsugar.com

Стрелец
Отново подвластен на модата и чувството за себеизява чрез дрехите знак. Те не могат да ходят прекалено дълго време с едни и същи дрехи, обичат разнообразието, но и качеството. За тях не съществуват други магазини освен тези на любимите им марки (често доста по-скъп клас), които посещават по-често, отколкото искат да си признаят. За сватбената си рокля ще изберат нещо красиво, но ексцентрично, за да докажат още веднъж на всички колко различни и уникални са.

Не залитат в прекалена показност, поради желанието им да се харесат на всички. Тяхната булчинска рокля ще е модерна основа, надградена с елегантност, гарнирана с щипка сексапил и полъх екстравагантност.

Козирог
Строга класика с дремещ под нея сексапил. От една страна прекаленото влияене от модните тенденции за тях е глупаво и излишно, удрящо по джоба, но от друга държат винаги да изглеждат изрядно. Сватбената им рокля ще е практична, класическа, но със задължителен акцент върху гърдите (ерогенна зона на този знак). Не биха се кичили излишно с бижута, но биха носили с гордост семейните такива, предавани от поколение на поколение.

Козирог
Снимка: Popsugar.com
Водолей
Снимка: Popsugar.com

Водолей
Този знак залита горе-долу в две крайности – или абсолютен моден маниак или тотално незаинтересован от дрехи и аксесоари индивид. Като цяло не обичат да робуват на нищо – марка, стил, цвят, поведение, дори и сезон. Жените с късите поли посред зима и тънките чорапи са от тази зодия. С радост биха носили винтидж сватбена рокля, защото ще се омагьосат от това да имат дреха с история, а не просто купена от магазина или пък ушита за тях, това би било толкова скучно. Много е вероятно да харесат нещо крайно ексцентрично, разголено или в необикновен цвят – розово, синьо, жълто или пък пайети от глава до пети. За свое собствено удоволствие от изненадата в очите на гостите биха се появили с панталон и сако в сватбения си ден.

Риби
Снимка: Popsugar.com

Риби
Милите Риби искат романтика, нежност и нищо друго.

За тях модата е нещо, което понякога ги тормози излишно – какво е това сменяне на визии и вкусове всеки сезон, не може ли всичко да е така, както те го харесват – спокойно и сигурно.

Биха се спрели на класически модел в по-свободен стил, за да не ги ограничава, стиска и притеснява нищо в големия им ден (когато и без друго ще са кълбо от нерви).

Ще действат обрано с бижутата и прическата, ще искат всичко да се придържа към традициите, за да не създава излишен смут в душите им.

източник: Edna.bg

Добавете Вашия коментар

TOP