Сватба е! Демир Доган кумува на Радослав и Саня Ревански пред 450 гости в Хотел Маринела София

30 Юни 2018 | 20:44
0 коментара
Хайлайф

Над 450 гости от цялата страна, градоначалници на общини, депутати и видни политици, препълниха хотел „Маринела” в София за сватбата на кмета на Белица Радослав Ревански и любимата му Саня, предаде репортер на Pirinsko.com.

Сред присъстващите бяха и депутатите от парламентарна група на ДПС водени от председателя Мустафа Карадайъ.

Младоженците си казаха заветното „да” разменяйки брачни клетви и пръстени за вярност пред очите на кумовете си Ани Чаталбашева – сестра на булката, и Демир Доган – син на почетния председател на ПП ДПС д-р Ахмед Доган.

След като церемонията по бракосъчетанието им приключи, двамата разкриха, че мечтаят вече и за наследник - мъжка рожба. Двойката заминава на меден месец в Бодрум, една от най-известните туристически дестинации в Егейския регион на Турция, където двамата се надяват мечтата им за наследник да стане факт.

„Тази вълшебна вечер е новото начало на съвместния ни живот. Искрено се надявам, той да бъде изпълнен с много любов, преданост и щастливи мигове”, коментира специално за Pirinsko.com кметът на Белица Радослав Ревански.

През последните месеци белишкият градоначалник е неузнаваем, той видимо хвърчи на крилете на любовта, твърдят хора от непосредственото му обкръжение.

Припомняме, че Ревански се сгоди за прелестната Саня миналото лято и оттогава двойката ходи на няколко почивки в чужбина. 

Екипът на Pirinsko.com пожелава на младото семейство дълъг и щастлив семеен живот!

Добавете Вашия коментар

TOP