Сузанита двойничка на Грахич, цялата се татуира

03 Април 2019 | 15:28
0 коментара
Любопитно

Щерката на Орхан Мурад се татуира цялата, замяза на бившата певица на Слави и разложка снаха Цветелина Грахич.

Щерката на Орхан Мурад се издокара досущ като бившата певица на Слави.

Младата фурия явно е фенка на Грахич и се старае да изглежда като по-възрастната си колежка.

Външният вид на двете изпълнителки е сходен - еднаква коса и телосложение. Сузанита е супер слаба. Същото е положението и при бившата вокалистка на "Ку-ку бенд", за която се говореше, че страда от анорексия. Двете практикуват и еднакви пози по време на фотосесии, забеляза "България Днес". Но най-огромната прилика между Сузанита и Грахич е в татусите.

Непълнолетната изпълнителка вече подгони колежката си. По тялото на Сузанита са останалите малко места, на които да не е нашарена. Щерката на Орхан Мурад изрисува целия си гръб още преди повече от половин година. Там е изобразен огромен дракон, който стига чак до кръста на певицата.

Въпреки че няма 18 години, родителите на певицата й позволяват да се шари. Тя има татуси по краката, ръцето, че дори и на дупето. Манията на щерката на Орхан Мурад по рисунките по тялото идват от приятеля й Сашо Лудия. Младежът също е изрисуван. Именно той открехва вратата за татусите на гаджето си.

Сузи има да изяде още много хляб, докато настигне Цветелина Грахич. Родената в Босна и Херцеговина изпълнителка е изрисувана от глава до пети и няма място по тялото си без мастило.

Сузанита и Грахич си приличат и по още нещо. И двете изпълнителки са разкрепостени и не се притесняват да показват апетитните си форми.

Добавете Вашия коментар

TOP