Стрелите на Амур пронизаха сърцето на благоевградския Господар на ефира Боби Ваклинов, репортерът залюби мениджърка

12 юли 2018 | 13:18
0 коментара
Стрелите на Амур пронизаха сърцето на благоевградския Господар на ефира Боби Ваклинов, репортерът залюби мениджърка

Репортерът на „Господари на ефира“ от Благоевград, Боби Ваклинов сподели, че има сериозна връзка с мениджърка на голяма финансова фирма и двамата дори живеят заедно. Все още не са сключили брак, но той не е изключен.

Благоевградчанинът бе категоричен, че е намерил жената на живота си. Професията на любимата му е твърде далеч от неговата, но това не влияе на прекрасните им отношения. Явно новата любов на Боби, чието име телевизионерът държи тайна, е получила и одобрението на майка му, която все още е най-важната жена в живота на репортера.

Ваклинов призна, че се съветва с родителката си много често и обсъжда появата си в ефир. Майката на репортера е актриса и затова му дава ценни съвети за поведение пред камера.

Hotnews.bg припомня, че Ваклинов не за първи път лети на крилете на любовта. През 2014 година той дори се сгоди за тогавашното си гадже Ивана, но няколко месеца по-късно приказката им приключи. Тогава Боби не пожела да разкрие причината, но изрично уточни, че не става дума за изневяра. Да се надяваме, че с мениджърката това няма да се случи.


Добавете Вашия коментар!