Страшни предсказания на гръцкия Нострадамус , част от тях вече се сбъдват

04 Ноември 2018 | 16:17
0 коментара
Любопитно

В едно от пророчествата си известният гръцки пророк Паисий Атонски говори за приближаващата се Трета световна война. Според думите му, мащабните сражения ще са между страни от Близкия изток, пише Блиц.

Над 200 млн. китайци ще тръгнат към фронта, когато река Ефрат стане плитка.

Заради войната хората ще преосмислят всичките си ценности, ще настъпи нов световен ред, а държавите дълго ще отстраняват щетите от сраженията.

Гръцкият Нострадамус засяга и темата с моралния упадък в обществото. По думите му, хората ще станат още по-жестоки и меркантилни. Всички храмове ще станат въплъщение на комерсиалните интереси. Свещениците ще възприемат работата си като начин за изкарване на добри пари, а не за спасение на човешките души. Всички завети на Христос ще бъдат забравени.

Следва да се отбележи, че част от страшните предсказания на монаха се сбъдват още днес. Много църкви открито събират пари. Моралният упадък приближава още по-бързо човечеството до избухването на Третата световна война.

Цели десетилетия ще бъдат нужни, за да се поправи разрухата. Важно е да не забравяме, че именно ние творим бъдещето си, затова трябва да постъпваме по съвест и да работим за благото на човечеството. Защото само ние можем да направим този свят по-добър.

Добавете Вашия коментар

TOP