Страховито: Ванга и Нострадамус вещаят война, 22 февруари е повратна дата за човечеството

09 Януари 2020 | 16:27
0 коментара
Любопитно

22 февруари е повратна дата за човечеството

Епидемии и катаклизми идат през годината

Мащабна война започва през тази година. Твърденията идват от различни точки в света, като се базират на предсказаното от Ванга и Нострадамус. Те са актуални на фона на взривяващите се ракети в Близкия изток.
През тази седмица английският вестник "Експрес" публикува отделни материали, посветени на предреченото от двамата. Разкритията, които не вещаят особено светли и спокойни дни, са с коментари на британския психиатър и медиум Крейг Хамилтън-Паркър, известен като познавач на двамата легендарни проницатели. Според предвиденото от Мишел дьо Нострадам Трета световна война ще има и е много вероятно именно 2020-та да е годината на начало на конфликта. Хамилтън-Паркър посочва цитати от прочутите Центурии на Нострадамус, за които е възможно да се отнасят към настоящата година и да означават война. Те гласят: "Два пъти изправен и два пъти свален, Изтокът също ще отслаби Запада", "Неговият противник след няколко битки, преследвани от морето, ще се провали по време на нужда" и "Големият човек ще бъде поразен през деня от гръм. Зло дело, предсказано от носителя на петицията".

Британският медиум също предрича война през тази година. Конфликтът щял да бъде опустошителен, но нямало да обхване целия свят. Ще се развие основно в Близкия изток, но ще продължи и през следващата година. Ще е съпътстван от бунтове в Иран и мащабни военни действия, в които ще участват Саудитска Арабия и Иран. Руският президент Владимир Путин и щатският Доналд Тръмп щели да наложат мирно споразумение.

В материала за предреченото от Ванга се посочва, че според нея ще има покушение срещу Путин. Хамилтън-Паркър обаче добавя, че счита, че през тази година ще бъде сключен мирен договор между Путин и Тръмп, като не е ясно дали отново се визира конфликтът в Близкия изток. Не става ясно и дали обединението между САЩ и Русия ще бъде наложено от военна заплаха от трети страни или от други тип сили. Медиумът смята, че през 2020 г., освен че ще има война в Близкия изток, тя ще е съпътствана от природни бедствия и политически вълнения. "Експрес" обаче успокоява читателите, че военният конфликт вероятно няма да сложи "край на света", защото според Ванга това ще стане чак през 5079 година.

Популярността на Ванга в Обединеното кралство расте, защото се счита, че тя е предрекла Брекзит. Преди години пророчицата стана изключително популярна и в Русия, тъй като още през 1980 г. казва, че "в края на века "Курск" ще потъне под водата и целият свят ще го оплаква". Това пророчество е осмивано до лятото на 2000 година, тъй като около града с това име няма големи водни площи. Тогава обаче подводницата ДK-141 "Курск" остана на дъното на Баренцово море и дни наред светът следи агонията на 118-те моряци, които спасителите така и не успяха да извадят, преди да им свърши въздухът.

Сега в Русия петричката пророчица отново е актуална. Тя е предрекла, че през тази година ще има война и епидемии, разкри журналистът и приятел на Ванга Сергей Косторной. Пророчицата дори му посочила две повратни дати за човечеството, които са през идващите месеци. Ванга го предупредила да не ги разкрива, "преди да дойде времето". Корсторной направи изявлението по Первый канал на руската държавна телевизия. Той бе поставен на детектор на лъжата, а полиграфът отчете над 80% достоверност в думите на журналиста. А той съобщи, че според Ванга датите са с натрупване на пет двойки, а именно на 22.02.2020 и 22.12.2020.
Посочването на конкретни дни е голяма рядкост, тъй като предсказанията на Ванга, а също и на Нострадамус са изключително завоалирани и датировките им обикновено стават във връзка с други случващите се събития.

От Перу до Индонезия четат предсказанията

Предсказанията на Ванга и на Нострадамус в момента се въртят из медиите в целия свят. Публикуват ги различни издания, много от които имащи славата на занимаващи се със сериозни проблематики. Такива са например перуанският вестник "Ла Република" или аржентинският "Кларин".
В същото време и социалните мрежи популярността на Ванга расте с часове. Само за изминалото денонощие хаштагът #BabaVanga в Туитър е използван от хора от Турция, Индонезия, САЩ и Испания. Споделяните публикации са за предсказанията на пророчицата и са придружени от коментари от рода на "Не искам Трета световна война".

Елитът ни в страх 

"България Днес" потърси няколко известни родни личности за коментар относно конфликта, който е на ръба да прерасне във война.

Музикантът Стоян Роянов Я-я:

Бог да пази България! 

"Над 12 г. съм живял в Америка и там си мислят, че могат да правят каквото си пожелаят. Не е ясно точно защо е този конфликт. Решенията се взимат от тези каубои - американците, които имат силата и мощта, но не е добре да се постъпва така", коментира пред вестника музикантът Стоян Роянов - Я-я. Той сподели надеждите си да не се стига до военни действия. "Не знам с какъв акъл някой ще вземе да взриви техния национален герой, защо се стигна до това?! Дано Божията милост се смили над нас и да не засегне майка България. Трябва да се молим да няма атентати. Дано останем неутрални, въпреки че сме на страната на американците. Бог да пази България!"

Певицата Кали: 

Няма да ни засегне пряко 

"Война отдавна съществува, хора измират постоянно. Това е животът." Така певицата Кали коментира вероятността конфликтът САЩ-Иран да прерасне в Трета световна война. И допълни: "Това няма да ни засегне нас, поне не пряко, а косвено. Ние сме незначителни, имаме армия колкото руския хор. Овчи души сме. Нормално е хората да бранят територията си, те разполагат с ресурс като петрола, с който работят и нормално да искат да отвърнат на Щатите. За жалост действията на един ку-ку президент в лицето на Тръмп ще повлияят на много хора."

Тони Димитрова:

Ужасявам се! 

Изпълнителката на вечния хит "Ах, морето" Тони Димитрова изрази смразяващите си мисли относно конфликта в Близкия изток. "Ужасявам се от ситуацията! Нормално е да се страхувам и трябва да се страхуваме, защото ние живеем тук и сега, в този свят, това са реални събития, които ни засягам изключително много. Трябва да се страхуваме. Нека не забравяме атентата в Бургас, който уби хора и това беше извършено от терористи и е напълно реално", сподели пред вестника притесненията си изпълнителката.

Добавете Вашия коментар

TOP