СТРАХОВИТО ПРОРОЧЕСТВО: Врачка предсказала на Сашка Васева, че ще умре - но

19 Октомври 2019 | 15:16
0 коментара
Любопитно

Само преди дни, на 12 октомври, Сашка Васева навърши 53 години и надживя страховито пророчество, че ще умре на 46.

Смъртта й предрекла врачка, с която Дупнишката Мадона консултирала бъдещето си преди време. 

Сашка не крие, че се захласва по мистериите и окултното. Интересът й се засилил около 40-ата й годишнина. Пионерката на чалгата редовно се отбивала през няколко, уж доверени пророчици, за да черпи информация какво й предстои в близко бъдеще. Особено активна в срещите си с тях изпълнителката на "Левовете в марки" станала, когато й се зародила идеята, че иска да роди още едно дете. Сашка и съпругът й Христо имат вече изкласил син, кръстен на баща си и дъщеря - Христина-Елена, която е в шести клас. 

"Усещах, че на 42 трябва да родя дете. Това беше много важно за мен, за да удължа живота си. Затова направих всичко възможно, за да се появи дъщеря ми. На тези години раждането беше рисково. Ходих да питам гадетелката как ще протекат нещата. Предрече, че ще умра млада, само на 46", разкри Васева в интервю пред столичен седмичник. 

За щастие, думите, изречени от врачката в онзи злокобен ден, не се сбъднали. Но на 46 години огромен здравословен проблем надвиснал над Сашка. Всичко започнало от мазето на една телевизия, в която певицата отишла за интервю.

"Хлопна някаква врата и за половин час останах заключена и на тъмно. Имам фобия от затворени пространства и много се притесних. Когато излязох на светлина, окото ми беше синьо, защото бях получила вътрешен кръвоизлив от стрес и напрежение. И стана така, че на 46, когато трябваше да си отида от този свят, почнах да губя зрението си", добави Сашка Васева. 

Добавете Вашия коментар

TOP