Страхил Попов с асистенция при загуба на Касъмпаша

16 Октомври 2017 | 15:04
0 коментара
Спорт

Българският национал Страхил Попов се отличи с голов пас в домакинството на Касъмпаша срещу Сивасспор, но отборът му загуби с 2:3 и е само на точка над зоната на изпадащите в турската Сюпер лиг. Двата тима сътвориха интересен мач, преминал през няколко обрата, а в герой за гостите се превърна Виталий Дяков. Руският защитник отбеляза победното попадение в 82-ата минута.

Вейсел Сари даде преднина на Касъмпаша отблизо в самия край на първото полувреме. Гостите обаче възстановиха равенството чрез Аруна Коне в 53-ата минута. Малко по-късно Тиеви Бифума вкара за 1:2 след пас на Коне. Домакините се хвърлиха напред и в 74-ата минута Страхил Попов качи топката на главата на Михаел Ранхел, а колумбиецът отбеляза третия си гол в първенството.Равенството щеше да е справедлив изход от мача, но в 82-ата минута се оказа непокрит след кратко разбъркване в наказателното поле и донесе победата на Сивасспор.

В класирането Касъмпаша е на 14-о място с 8 точки, а лидер е Галатасарай с 22. Съперникът на Лудогорец в Лига Европа Истанбул ББ и Гьозтепе делят втората позиция с по 16 точки.

Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP