Страхил Попов с 1800 минути без смяна в Турция

05 февруари 2019 | 00:30
0 коментара
Страхил Попов с 1800 минути без смяна в Турция

Националният защит­ник Страхил Попов изи­гра пълен мач и в 20-ия кръг на турското пър­венство. Така българ­ският легионер на Касъмпаша е един от мал­кото, които нямат изпус­ната минута през сезона до момента.
Тимът на десния бра­нител от Благоевградобаче не успява до­ри да се доближи до силното си представяне от първата половина на кампанията в южната ни съседка.

Във въпросния 20-и кръг Касъмпаша запи­са трета поредна загуба от началото на годината. Срещу гостуващия Сиваспор Страхил и съотбор­ниците му отстъпиха с 1:3 и се смъкнаха до 7-о място в класирането с ак­тив от 29 точки.

Емре Килинч даде преднина на гостите в 5-ата мин. Малко по-късно Стипе Перица възстано­ви равенството след удар с глава. През второто полувреме два гола на ветерана Аруна Коне осигуриха трите точки на гостите от Сивас. Първата част от сезо­на бе много успешна за Попов и с националния отбор. В Лигата на на­циите 28-годишният бла­гоевградчанин асистира за 4 от головете на воде­ната от Петър Хубчев се­лекция.Пирин спорт


Добавете Вашия коментар!