Страхил Попов и Касъмпаша с велика победа в Турция

23 Декември 2018 | 07:52
0 коментара
Спорт

Отборът на Касъмпаша продължава с прекрасното си представяне от началото на сезона в турската Супер лига. Днес възпитаниците на Мустафа Денизли направиха за смях гранда Бешикташ, побеждавайки го с 4:1 в сблъсъка между двата тима от 18-ия кръг. Българският национал Страхил Попов записа пълни 90 минути и отново се представи на високо ниво за своя тим. А великата победа изгледа и баща му Венко Попов, който е управител на ОФК Пирин Благоевград.

Лорет Садику даде преднина на Касъмпаша в 11-ата минута, а Мбайе Диане удвои в 45-ата.В началото на второто полувреме Бешикташ за кратко върна интригата, след като Мустафа Пектемек намали резултата на 2:1 в 52-ата минута.
Домакините обаче укротиха устрема на съперника с нови два гола. Първо Диане направи 3:1 от дузпа в 75-ата минута, а крайното 4:1 оформи Давид Павелка в 83-ата минута.
С този успех Касъмпаша излезе на 2-ото място в класирането с 29 точки. Бешикташ пък остава на 6-ата позиция с 26 точки. Водач е Истанбул Башакшехир с 35 точки.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP