Стотици хора се обявиха в подкрепа на шофьора на автобуса ковчег

30 Август 2018 | 18:05
0 коментара
Общество

Продължава петицията в подкрепа на шофьора на катастрофиралия край Своге автобус Григор Григоров.

Стотици хора, пътували с него през годините, го описват като отговорен човек, който спазва правилата. С подписите си хората настояват единственият обвинен да не се превърне в единствения виновен, съобщава Нова телевизия. 

С него са пътували всички деца от училището в Божурище. Именно Григор сядал зад волана при почти всички организирани екскурзии през последните 10 години. „Мога да кажа, че е изключително отговорен човек. Обикновено ние, преподавателите, сме в началото и в края и, гледайки километража, никога не сме забелязвали превишаване на скоростта”, казва Теодора Танева, заместник-директор на училището.

Софийски учебни заведения също използвали услугите на Григоров. Леда Аврамова две години работила в столичното 58-о училище. Тя и колегите й пътували с шофьора на обучения най-малко два пъти годишно. Казва, че винаги се е чувствала сигурна, когато той е бил зад волана.

Разбрала за катастрофата от телевизията. Чула, че водачът е от Божурище, но до последно се надявала, че няма да се окаже Григор.

Сега всички, които подкрепят Григоров, се надяват на правилно решение на съда.

Добавете Вашия коментар

TOP