Стоичков представя книгата си в Петрич, Стара Загора, Панагюрище, Плевен, Русе...

07 юни 2019 | 23:15
1 коментара
Стоичков представя книгата си в Петрич, Стара Загора, Панагюрище, Плевен, Русе...

Биографичната книга „Историята“ на Христо Стоичков събра десетки хиляди фенове по целия свят. След Лондон и Чикаго предстои и втори български тур, a на 25 юли цял стадион ще отвори врата за книгата на най-големия български футболист, написана в съавторство с Владимир Памуков.

Това ще се случи в Каварна, след като градът беше избран за европейски град №1 на спорта за малки общини. Датата 25 юли е специално избрана – тази година се навършва четвърт век от класирането на България на четвърто място на Мондиал'94, където Стоичков спечели „Златната обувка“.
Областта е известна с много привърженици на ЦСКА, от където Камата тръгна към големия футбол. Фенклубовете в Каварна и Добрич са подготвили невиждана хореография, за да посрещнат своя любимец. Кметицата Нина Ставрева е отявлен „червен“ запалянко и миналата година на Велики четвъртък прие футболистите начело с бразилския голеадор Фернандо Каранга да боядисват червени яйца за Великден.

В летния тур на Стоичков са включени още визити в Петрич, Стара Загора, Панагюрище, Плевен и Русе. Кавалерът на „Златната топка“ специално изисква отпуск от ангажиментите си в американския ТВ гигант „Унивижън“, за да може да зарадва феновете. Така той ще изпълни обещанието от миналата година – след визитите в Южна България да последват и промоции и на север от Стара планина.Пирин спорт


Хм публикува:
08 юни 2019 | 20:51
Голям праз !

Добавете Вашия коментар!