Стил, красота, изящество и младост по червения килим в Благоевград в Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост и Празник на града

25 Май 2017 | 08:43
0 коментара
Общество

Млади, красиви и стилни преминаха по червения килим абитуриентите на Благоевград. За трета поредна година Община Благоевград организира тържествено преминаване на завършилите средно образование под специална арка на площад „Георги Измирлиев“. Класовете преминаваха и спираха за снимка като истински звезди.

Хиляди хора се струпаха в Деня на българската просвета, култура и на славянската писменост и Празник на Благоевград да видят красивите абитуриенти. Радостта от завършването споделиха с жители и гости на Благоевград Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев“ и Благоевградска професионална гимназия, Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ и Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Г.Делчев“.

Програмата по повод 24 май- Деня на българската просвета,  култура и на славянската писменост и Празник на града  започна . Предстоят редица изненади от Камерна опера, разбира се, един от най- обичаните изпълнители в България- Миро и 3D мапинг шоу.

Добавете Вашия коментар

TOP