Стефан Стефанов: Не са превозвани пари със самолета на Цветан Василев, последно закарах собственика във Виена и се върнах на 22 юни

13 Юли 2014 | 18:53
0 коментара
Общество

Не са превозвани пари със самолета на Цветан Василев, последно закарах собственика във Виена и се върнах на 22 юни. Това каза в студиото на Нова телевизия пилотът на частния самолет на банкера капитан Стефан Стефанов.Вежди Рашидов говори празни приказки, без да докаже нищо с документи, за разлика от него аз имам всички необходими справки и разрешителни, от които се вижда, че не съм летял и изнасял никакви пари, каза още пилотът. Той нарече "невъзможно" изнасянето на подобен товар от тон, тон и половина с частния самолет на банкера.

Не съм в блестящи отношения на ВИП- а на летището, даже бих казал, че не ми е неприятен, но ако е обвинен за изнасянето на пари през летището, ще отида да го защитя, това е недопустимо, че някакви пари ще минат през границата, смята професионалния пилот.



Според него, в последният полет Василев е летял със съпругата си и са носили два куфара багаж, но в никакъв случай не е личало, че са се готвили да не се връщат в страната. Маршрутът на самолета бил България-Гърция-Австрия-България.

Познавам Цветан Василев от три години и не мисля, че той е някакъв бандит, каза още Стефанов. Той прие да пусне в самолета екип на телевизията, за да заснеме какво представлява машината и салона за пътниците./БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP