Становище на община Банско във връзка с пресконференция на БСП

08 август 2018 | 08:52
8 коментара
Становище на община Банско във връзка с пресконференция на БСП

Становище на община Банско във връзка пресконференция на БСП

На пресконференция, дадена днес от Българската Социалистическа партия, по безпардонен начин бе атакувано Решението на Министерския съвет от 1 август тази година, по силата на което се отпускат допълнителни целеви трансфери на много български общини, за финансиране на общински проекти с високо обществено значение. Както е известно, това стана възможно, благодарение на добрата работа на Правителството по отношение на събираемостта и приходите в държавната хазна. Повече от видно е, че именно този неоспорим факт силно безпокои ръководството на социалистите.

Водени от старите си нагласи да разделят обществото, днес те се опитаха да го противопоставят, този път по линия на общините, като ги етикетираха като общини на ГЕРБ, ДПС и БСП.

Напомняме на участниците в пресконференцията, че българските общини принадлежат на техните граждани, все едно как гласуват и кого избират. Напомняме също, че по силата на Конституцията, те са с равни права. Налага се да напомним, че пак по силата на Конституцията, всяко българско правителство трябва да работи за просперитета на българските общини и хората, които работят, живеят и отглеждат децата си по места. Всеки успех на местната власт, подкрепян от държавната, води до подобряване на градската среда и на условията на живот на жителите. Повече от цинично е да искаш обратното, воден от сляпа ненавист заради успехите на Правителството, на местната власт, от успехите на България.

Използваме случая, от името на гражданите на Община Банско, да благодарим на БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, което със своето решение направи възможно още един проект да бъде реализиран в града. Убедени сме, че така реагират хората и в другите общини, на които са отпуснати целеви средства с Постановлението на МС, в това число и членовете на БСП в тях, на които вие, участниците в пресконференцията дължите извинение за обидното положение, в което ги поставихте, разделяйки ги на партиен принцип от съгражданите им.

 

Георги Икономов

Кмет на община Банско


Мамин Стефчо! публикува:
09 август 2018 | 12:17
Ти си бил новата Ванга,бре!Иначе добре се представяш пред твоите покровители от герб.Например аз откривам само един мой коментар.Хубавото е,че има много инакомислещи.Браво!
Стефчо публикува:
09 август 2018 | 10:59
ЕДИН И СЪЩИ ПЕДЕРАСТ ПИШЕ КОМЕНТАРИТЕ В В ПИРИНСКО И СТРУМА.КОМ
Стефчо публикува:
09 август 2018 | 10:59
ЕДИН И СЪЩИ ПЕДЕРАСТ ПИШЕ КОМЕНТАРИТЕ В В ПИРИНСКО И СТРУМА.КОМ
Стефчо публикува:
09 август 2018 | 10:59
ЕДИН И СЪЩИ ПЕДЕРАСТ ПИШЕ КОМЕНТАРИТЕ В В ПИРИНСКО И СТРУМА.КОМ
БКП публикува:
08 август 2018 | 20:11
"Днес БСП по безпардонен начин...",защото знаят,че вие по безпардонен начин ще ги присвоите.Не се сърдете-не вие за първи път,а и добре си познавате и кътните зъби едни на други.Нямате вяра!
Хвалби! публикува:
08 август 2018 | 12:40
С какво се хвалиш бе,простак?Направи ул."Гоце Делчев"-ДОБРЕ! Направи участък от ул."Пирин" - ДОБРЕ!И като ги затвори за ремонт - пренасочи движението по всички други наоколо - тесни и непригодни за това натоварено движение,улици,които винаги са били неглижирани и са покривани с два сантиметра асфалт - сега се износиха съвсем.С това ли ще ми се хвалиш бе,тъпунгер?А улицата и тротоарите на "улицата на строежа на жена ти"? И на края -За какво си на този пост-да помагаш на жена ти да си строи къща или да си слуга на гражданите на града,в който дори и ти не живееш?!Като стъпите на тоя пост започвате да се правите кой от кой е по-велик и да се оплаквате колко е трудно.Ами като е трудно какъв е този зор да ви избират??? Защото е сладко-о-о-о!Ние знаем!
28 публикува:
08 август 2018 | 10:24
Голями благодарности! Питам: За какво? Селата в Югозапада останаха на възрастните хора и всеки месец някое прозорче загасва! Останалите броят стотинките за хляб и мляко! Къде са младите? В ЧУЖБИНА? КОЙ ГИ ИЗПРАТИ? Правителството на което благодарите,г-н Икономов! Вие има за какво да благодарите, но ние НЕ!!! Да идват избори и да се измита тази СГАН!!!!!!
Ха Ха публикува:
08 август 2018 | 09:54
Какви успехи, какви пет лева, БЕ...Свирчок. Само не споменавай Конституцията, която гробарите я нарушавате ежедневно. Идва и за вас видовден!!

Добавете Вашия коментар!