Станислав Костов става част от "Учи с Левски"

17 октомври 2019 | 07:18
0 коментара
Станислав Костов става част от "Учи с Левски"

Един от най-обичаните от привържениците играч на Левски и пример за мъжество и всеотдайност – Станислав Костов, ще присъства на предстоящата в събота, 19.10, среща от съвместната кампания на ПФК Левски и Тръст „Синя България“ – „Учи с „Левски“.

Голмайсторът от Благоевград  ще зарадва децата със снимки и автографи и ще отдели време и внимание за всички присъстващи.“Припомняме, че на срещата ни преди мача с „Арда“ ще си говорим за левскарския дух и идентичност, а специален гост ще е авторът на „Синята приказка“  – Петър Димитров.Един от най-емблематичните „сини“ привърженици ще пренесе децата в неповторимите времена на мъжеството, духът и зараждането на непреходните левскарски ценности. Ще разкаже за личните си преживявания и срещи с великите играчи от миналото.Срещата, както и досега, ще бъде насочена към деца до 12 годишна възраст и ще протече в рамките на до 45 мин., така че на гостите ни да им бъде забавно, приятно и комфортно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.  Второто издание на „Учи с „Левски“ ще стартира в събота, 19.10, на „Герена“.

Сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ (откъм касите на ул. „Тодорини кукли“ 47) в 17.30 ч., където Лъвски и служители на клуба ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители!
Елате на „Герена“, за да учим и да се забавляваме заедно!
Очакват ви още изненади!“, споделиха от клуба.Пирин спорт


Добавете Вашия коментар!