СРАМ И ПОЗОР! Скандал и обиди в ОбС-Кресна, Георги Куртишев пребори Милчо Караджов

10 Юни 2016 | 20:29
14 коментара
Общество
СРАМ И ПОЗОР! Скандал и обиди в ОбС-Кресна, Георги Куртишев пребори Милчо Караджов

Общинска ул. "Чинарите" в района на бившия Пром-комбинат предизвика скандал в ОбС-Кресна. Бизнесменът и общински съветник Милчо Караджов, загуби битката със семейство Куртишеви за достъп по скандалната улица, съобщи репортер на Pirinsko.com.  

Вече втори месец този абсурден казус няма решение. Скандали, заплахи и сигнали се сипеха в институциите.

Припомняме, че през 2011 година по инициатива на бившия кмет на община Кресна инж. Илиян Кръстев, общината, за да извърши продажба на земята на шивашки цех, е променила обслужващия път на улица. Като основен претендент за въпросната улица е общинският съветник Милчо Караджов, който на сесия на ОбС-Кресна каза, че нарочно протестира, защото семейство Куртишеви пускали сигнали срещу него до различни институции. В отговор на обвиненията, бизнесмена Георги Куртишев опроверга исказването на Караджов, като се защити с доказателство, че имената и подписа не отговарят на истината.

Напрежението ескалира за радост словесната престрелка не премина във физическа саморазправа. Наложи се на няколко пъти председателят на ОбС-Кресна Мая Божинова да се намеси като рефер и да укротява Милчо Караджов, който без да се съобразява с институцията, колегите съветници и гости на редовната 12-та сесия, сипеше обидни думи и кълнеше сем. Куртишеви.

По предложение на кмета Николай Георгиев, общинските съветници отмениха предходно решение на общински съвет, за да може да се работи по процедура по проблемния имот, създал конфликт между двамата известни бизнесмени.

В края на сесията взе думата кметът Николай Георгиев, който изказа възмущение: "Господа не ви приляга, вие сте възпитани, бизнесмени, цяла Кресна се гордее и разчита на вас. Превърнахме общински съвет на съд, лично мене ме е срам".

"Вероятно някой добре се справи с поредната интрига преди местните избори през 2015 година. Куртишев и Милчо се разбираха, помагаха си, но някой им завидя и им направи скандал без да подозират един друг, че това може би е фалшив сигнал", коментира един от гостите на сесията, поискал анонимност.

СРАМ И ПОЗОР! Скандал и обиди в ОбС-Кресна, Георги Куртишев пребори Милчо Караджов
СРАМ И ПОЗОР! Скандал и обиди в ОбС-Кресна, Георги Куртишев пребори Милчо Караджов
СРАМ И ПОЗОР! Скандал и обиди в ОбС-Кресна, Георги Куртишев пребори Милчо Караджов
СРАМ И ПОЗОР! Скандал и обиди в ОбС-Кресна, Георги Куртишев пребори Милчо Караджов
СРАМ И ПОЗОР! Скандал и обиди в ОбС-Кресна, Георги Куртишев пребори Милчо Караджов

Добавени коментари

1234 публикува:
13 Юни 2016 | 20:14
МИЛЧО Е ЕДИН НЕГРАМОТНИК ЦЯЛ ЖИВОД СЕ МАЗНИ И КУПУВА ДИПЛОМИ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ,УНИЖАВА И ПЛАШИ ХОРАТА,КАТО Е ЕРБАП ДА СЕ ПРОВЕРИ КОЛКО ХОРА ОТ КРЕСНА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО И КОИ???
7777 публикува:
13 Юни 2016 | 19:58
Който не познава Милчо,той нищо не знае,но дано дойде видов ден и да си получи заслуженото.Колко хора е погубил,неговия девиз е:Аз не искам много-аз искам всичко!Името му е Милчо Ламята-браво на кръстника му!
кресненски бек публикува:
12 Юни 2016 | 23:22
Не мога да разбера колко прости са хората от Кресна щом позволяват тъмни субекти като Куртишев и Сапунджиев да ги манипулират... помислете върху това за домашно... Този Сапунджиев беше прув приятел на кмета Илиян Кръстев а сега не излиза от магазина на Ники... Хора събудете се!
Йоан публикува:
12 Юни 2016 | 15:51
И рече Бог :-По лесно е камила да мине през иглени уши нежели богат да влезе в царството ...
Sasho публикува:
11 Юни 2016 | 19:42
male, male kakav tzirk. I tozi bil obshtinski savetnik! Sigurno imeto ne moje da si napishe, ama sadbata na Kresna reshava.Da si sedi v gorata darvar da stava, che za grada Milcho ne stava!
Красимир публикува:
11 Юни 2016 | 17:46
Абе хора докога ще го търпим този говедар Милчо!?Заради него изборите загубихме и сега ни води към "нова победа"!!! Белята и ГЕРБ къде гледат?!
До Илян Тодоров публикува:
11 Юни 2016 | 16:43
г-н Тодоров улицата по която Милчо Караджов се движи до Бриони е също общинска в такъв случай ако Куртишеви плащат то би трябвало и Караджов да плаща. Освен това ако се поинтересувате част от земята под хотел Бриони е общинска и сега какво требе..........
Илиян Тодоров публикува:
11 Юни 2016 | 15:46
Уважаеми дами и господа , не е редно да се взимат прибързани решения само на базата на една поръчкова статия! Законите в България са валидни за всички! Вярно е ,че един на пръв поглед незначителен проблем какъвто е незаконното затваряне на общинска улица се превърна в толкова труден за решаване от общинските съветници казус! Въпросите които зададохме с Милчо Караджов са: 1. Улица "Чинарите" общинска ли е? Видно от становище издадено от главния архитект на общината г-н Милков, улицата е общинска! Тук няма две мнения! 2. Оградата поставена от фамилия Куртишеви е незаконна и подлежи на премахване съгласно заповед издадена от кмета на общината г-н Георгиев. Срока за премахване е 04.07.2016год. 3. Тъй като част от общинските съветници се поддават на натиска на фамилия Куртишеви да бъде върнато за преразглеждане решението по казуса от предната сесия и настоявайки за промяна на статута на улицата. Съществува опасност от прецедент - съветници и кмет ще допуснат подаряване на общинска улица с дължина цели 321 метра! Това ще доведе до желанието и на други жители на общината да заграждат общински улици! За да не се достига до безумни решения г-н Милчо Караджов внесе предложение фирмите "Авея", "Аделина стил" и "Октопус" да заплащат месечен наем по определените от общината тарифи които важат за целият бизнес в Кресна, които суми да бъдат ползвани за социални дейности! Това е тема за размисъл за всички будни жители в Кресна!
До чичо Стефчо ;) публикува:
11 Юни 2016 | 14:27
Явно Българския ти е чужд, но и на латиница те няма никак, изводите са за теб.... Да ползваш чуждо име е меко казано незаконно! Относно темата едно ще кажа- има документи, има факти доказани с документи. Пред закона всички са равни, няма червени, няма сини. Ако за Вас, хора които завземат общински терени и с години неплащат нищо в полза на общината и на гражданите и, са достойни за уважение - ще кажа "Уникална община, Уникални хора"! Когато ви третират като неграмотни, неразбиращи, поддаващи се на манипулации, Вие се чувствате полезни, оценени! ЖАЛКО Е!
гара пирин публикува:
11 Юни 2016 | 12:19
белята е мозака на всички постановки в кресна и това го знае всеки само милчо неможа да го разбере но както казват хората от цървул маратонка не става белята пускаше едно време същите жалби срещу стоичков и кръстев пращаше данъчни на васко десподов и краси кокаколата а сега действа разделяй и владей милчо събудисе бе се не се подавай на провокации питай първо свери си часовника и тогава коментирай сега стана за срам пред цела кресна и най вероятно вече нема кой и да гласува за теб това ти е последен мандат
stefan don4ev публикува:
11 Юни 2016 | 12:03
na ekrana se vijda koi e wazpitan kurtishew pobedi s inteligentnost i samobladanie ne se po4ini na provokaciite na mil4o bravo kurtishev ti si primer za kresna bravo i namil40 zashtoto blagodarenie na negovite prostotii stavame izvestni haresami mnogo za broshkata na gerb za sajalenie tova e istinata
ПОЗДРАВИ ОТ ГЕРБ публикува:
11 Юни 2016 | 10:50
МИЛЧО Е ИЗПАДНАЛ В ФИНАНСОВА КОМА НАП РИОСВ СА ГО ПОГНАЛИ ЗДРАВО ЗАПОРИРАНИ САМУ ВСИЧКИ СМЕТКИ И СЕГА ЗЕТ МУ ИЛЯН Е ПО СИЛЕН ОТ НЕГО. ЗА ТОВА МИЛЧО Е РАЗСТРОЕН И НЕУРАВНОВЕСЕН И ГОВОРИ ГЛУПОСТИ НА ЛЯВО И ДЯСНО. НАП СА ИЗПРАТИЛИ ПИСМО И В ГОРСКОТО АКО ПОПАДНАТ НЕКВИ ПАРИ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА МИЛЧО ДА СЕ ПРЕВЕДАТ ПО СМЕТКА НА НАП. ИЗГЛЕЖДА ТОЗИ ПЪТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ НОМАД, КОЙТО СКАЧА ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА И ТОВА Е ГЕРБ. А ИМЕННО ОТ КАКТО СЕ ЗАИГРА С ГЕРБ МУ ЗАПОЧНАХА ПРОБЛЕМИТЕ. МИЛЧО МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ГОШО БЕЛЯТА КАКТО КАЗВАШ ТИ ТОЙ СЕГА Е НА ПОЧИВКА И ВИ КАЗА, ЧЕ Е НА ПРЕГЛЕД В ИТАЛИЯ ХАХАХАХАХА.
МАРИЯ публикува:
11 Юни 2016 | 10:30
Милчо Караджов е типичния образ на Бай Ганьо това е срам за Кресна срам за съветник в местния парламент. Благодаря на всички жители на град Кресна, че преди години не се подлъгаха да гласуват за Караджов, който искаше да превърне Кресна в Милчовград.
Иван Чангулов публикува:
11 Юни 2016 | 09:36
За париии ли ? За мнооогоо ли?

Добавете Вашия коментар

TOP