Спукана гума е причината за обърналото се БМВ в Кресненското дефиле

27 Април 2014 | 11:52
0 коментара
Криминално
Спукана гума е причината за обърналото се БМВ в Кресненското дефиле

Лек автомобил БМВ спука гума и се разби в скали край пътя след зрелищна каскада в Кресненското дефиле, за щастие водача не е пострадал.

Сигналът за пътния инцидент е подаден от ГП Е-79 около 10:00 часа тази сутрин от входа на дефилето откъм Симитли. Лекия автомобил навлиза в първия десен завой в дефилето, пътната настилка е мокра и хлъзгава. Точно в средата на кривата на завоя се пука гума. Баварецът поднася, отклонява се надясно, преминавайки през бордюра. След това се блъска в камъни със среден размер, паднали от ската на банкета край пътя. Лекия автомобил натрошава камъните, предната му регистрационна табела остава върху камък, при удара в скалите губи тасове и броня. След удара в скалите автомобила се завърта и преобръща, заставайки на дясната си странична част.

В обратна на движението си посока водачът на преминаващ автобус подава сигнал на тел. 112 за обърнат автомобил, в който има пострадали. Впоследствие сигнала уточнява, че пострадалият е един. Това е водачът, който пътувал сам в посока Кресна. Пристигналата на мястото на инцидента линейка се върнала празна, тъй като водача казал, че няма нужда от помощ. Пристигна патрулка на КАТ-Пътна полиция, единият полицаи регулираше движението, което се осъществяваше само в едната лента.

Към 11:00 часа автомобил на пътна помощ прибра катастрофиралия автомобил.

Добавете Вашия коментар

TOP