Спешно! Петричанката Величка Илиева събира 56 000 евро за лечението на 15-годишния си син Божидар

08 Август 2018 | 17:00
0 коментара
Общество

15 - годишният Божидар Илиев от Петрич се нуждае спешно от пари за лечението си.

По отзи повод, майка му – Величка Илиева, стартира благотворителна инициатива за събиране средства за лечението на детето. Божидар страда от онкологично заболяване и той в момента се намира в турска клиника.

За оставащото лечение са нужни 56 000 евро. Необходимата сума е голяма и затова майката Величка Илиева се обърна със зов за помощ към хората и членовете на групата „Протегни ръка – дари надежда” във фейсбук, където хиляди хора продават вещите си, за да се съберат пари за лечение.

„Здравейте, със сълзи на очи пиша това! Искам да ви кажа, че съм признателна и благодарна на всички вас за това, което правите! Божидар се лекува благодарение на вас! Виждате сами: плащане, плащане, за всичко се плаща… Ние нямаме тези средства, а искаме Дари да се излекува. В момента и баща му е в Турция и се надяваме да му вдъхнем кураж и надежда. Много ни е тежко… И душевно, и финансово. Платихме всичко дотук. Но как да съберем тези огромни суми? А ние искаме само синът ни да оздравее, нищо друго! Умолявам ви като майка, не ни оставяйте”, написа отчаяната родителка.

Добавете Вашия коментар

TOP