Специализирани полицейски акции в Благоевградско заради студентския празник

07 Декември 2019 | 12:15
0 коментара
Криминално

До 09.12.2019г. ще бъдат проведени специализирани полицейски акции по АМ „Струма“, ПП1 Е-79 и път II-19 / Симитли –Банско – Гоце Делчев/ с акцент върху: водачи, управляващи МПС под въздействие на алкохол и/или наркотични или други упойващи вещества, неправоспособни и управляващи технически неизправни или без сключена задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ МПС водачи, съхранение и продажба на акцизни стоки без наличен задължителен бандеролен знак и на стоки с неясен произход.

На 07.12.2019г. и 08.12.2019г. ще се проведат специализирани полицейски операции „Алкохол и наркотици“ за установяване на управлението на МПС след употреба на алкохол и/или наркотични вещества или техни аналози в районите на питейни, увеселителни и хотелски комплекси и хижи, където са организирани празненства със студенти.

Обхвата на специализираните полицейски операции е на територията, обслужвана от ОДМВР-Благоевград с акцент върху градовете, в които се очаква голям брой празнуващи студенти, като Банско, Сандански, Благоевград и др.

ОДМВР-Благоевград апелира за спазване на правилата за движение и спазване на разпорежданията на контролните органи. При възникнали инциденти да се сигнализира на единен телефонен номер 112 или в най-близкото полицейско управление.

Добавете Вашия коментар

TOP